Happy Birthday to me!

Hoi!

Donderdag 11 september was ik jarig. Ik heb een super leuke dag gehad, op zondag 14 september vierde ik het voor vrienden en familie. Wat heb ik gedaan, gekregen en welke lekkere hapjes en taarten heb ik gemaakt?

Donderdag 11 september
Om 8.30 uur werd ik wakker gebeld door mijn moeder om mij te feliciteren. Nog half slaperig nam ik de telefoon op. Eenmaal een beetje wakker zag ik dat mijn whatsapp, mailbox en Facebook vol stonden met lieve felicitaties van vrienden en familie. Ik voelde me meteen jarig!
Wij, vriendlief en ik, gingen samen ontbijten bij La Place. Dat leek me een keer leuk, eens wat anders dan uiteten. Op de fiets naar Zuidplein, wat een heerlijk weer was het afgelopen Donderdag.
IMG_3639
Na ons ontbijtje hebben we wat rond gekeken op Zuidplein voor mijn verjaardagscadeau. Helaas niets gevonden… Wel kwamen we langs de Swirl stand van Ola! (ja, joh ik ben jarig :))
IMG_3641
Om 13.00 uur hadden we een afspraak bij de Rabobank voor meer informatie over de hypotheek. Zoals ik al eerder vertelde willen wij graag verhuizen, dus altijd verstandig om meer informatie in te winnen.
Aangezien we op Zuidplein niet mijn perfecte cadeau hadden gevonden gingen we met de metro naar Rotterdam Centrum. Bij de Nike Store vonden wij mijn verjaardagscadeau. DE broek die ik al zo lang wilde hebben, er staat ‘Just do it’ op de linkerkuit. How much more motivation do you need? En een mooie trui, samen een perfecte hardloopoutfit in de koude wintermaanden.
IMG_3644

Natuurlijk kreeg ik de hele dag door berichtjes. Waaronder een mysterieus berichtje van Desiree. Of er misschien post uit Zwolle was gekomen? Eenmaal thuis, werd ik verrast door echte post en een cadeautje uit Zwolle! Super lief.
IMG_3646IMG_3648

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 12 september
Op vrijdag deden we boodschappen voor mijn verjaardag. Bakte ik de cheesecake en koekjes, en ‘s avonds liep ik 10 km hard. Nog niet in mijn nieuwe outfit, daar was het te warm voor.
IMG_3653IMG_3656IMG_3657

Zondag 14 september
Iets voor 11.00 uur stond de eerste visite op de stoep. Gelukkig had ik op zaterdagavond alles al voorbereid. Ik hoefde dus niets meer te snijden, ik hoefde het alleen nog op een schaaltje te leggen. Alleen de koffie en thee moest nog gezet worden. De hele dag was er visite, (schoon)familie en vrienden. Onverwachts kwamen mijn oma en nichtje ook nog! Die vorige week nog zeiden dat ze helaas niet konden komen, de stiekemerds! Echt super leuk dat ze toch kwamen.
Ik ben enorm verwend! Naast mijn hardloopoutfit van Nike, kreeg ik een iPad, dvd ‘De Kleine Zeemeermin’ (Disneyfan als ik ben haha), Rituals Lotus & Bergamot doucheolie, Rituals Foaming Shower gel Manderine, cadeaubonnen van Ici Paris XL en Douglas, W7 In the Buff oogschaduwpalet, nagellak van l’Oréal, een mooi kookboek, een Engels theekopje (lekker kitsch), chocolaatjes en geld.

P1020609_2 P1020610_2 P1020611 P1020612_2 P1020613_2 P1020608P1020615

Binnenkort dus lekker shoppen voor make-up, nieuwe hardloopschoenen en huisdecoratie 🙂

 

 

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Happy Birthday to me!

  1. Klinkt als gezellige dagen. En wat heb je leuke cadeaus gekregen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.