Gewonnen: Woezel & Pip bakfiets

In februari gingen Robin en ik samen naar de Negenmaandenbeurs in Amsterdam. Het was leuk om zo aan het begin van de zwangerschap ons onder te dompelen in de wereld van ouders en baby’s. Wie had verwacht dat we een bakfiets zouden winnen?thumb_IMG_0099_1024

Op de beurs waren er veel mooie merken waarmee je kennis kon maken en winacties waaraan je kon mee doen. Het enige wat jij hoeft te doen is je gegevens achter laten maar wat is nou werkelijk de kans dat je wint? Vrij klein, bedacht ik zo, maar niet mee doen, dan heb je helemaal geen kans. Dus we besloten een gokje te wagen. Robin leek het fantastisch om een bakfiets te hebben maar er een proefritje maken op de beurs vonden we toch een beetje te gek. Het was namelijk bizar druk bij de stand van Babboe.

Bij de stand van Etos was het minder druk, hier hebben we een spelletje memory gedaan. Wie bedacht heeft dat je zwangere vrouwen memory moet laten spelen, is mij een raadsel. Ik kan je vertellen dat ik blij was dat ik Robin mee had want in mijn eentje had ik er niet zoveel goed gehad haha! Naast een voorraad luiers die je kon winnen bij Etos, kon je ook meedingen naar een bakfiets. Er zouden er 5 verloot worden, 1 voor elke dag van de beurs. Er werd 1 bakfiets verloot, met duizenden bezoekers is de kans niet heel groot, dus we vulden allebei een kaartje in. Bijna een maand later en de winactie al helemaal vergeten, kreeg ik ineens een mail.

‘Gefeliciteerd! De Woezel & Pip bakfiets voor jou.’

Huh? Bakfiets? Ik dacht eerlijk dat het spam was maar langzaam begon het me te dagen dus klikte ik toch maar op de mail. We hadden gewoon de bakfiets gewonnen?! Toen ik Robin belde, wist hij ook even niet waar ik het over had. Maar hij vond het werkelijk geweldig. Nou nog een datum prikken om de fiets op te halen bij onze eigen Etos.

Pas geleden hebben we de bakfiets opgehaald, we werden vriendelijk verwelkomd door onze vast gezichten in de winkel. Ook de mevrouw van het hoofdkantoor die mij het nieuws had gebracht was aanwezig.

thumb_DSC_0155_1024

thumb_DSC_0156_1024

thumb_DSC_0158_1024
Van de winkel kreeg ik een geweldig pakket met de verzorgingsproducten uit de babylijn van Etos en een lekkere douchegel voor mij en het Mamaboek van afgelopen jaar. Heel erg leuk!

thumb_IMG_8278_1024
De rit naar huis zal ik jullie besparen, maar ik kan je verzekeren dat ik blij was dat ik in de bak voorin zat! Het fietsen op een bakfiets is erg moeilijk en we moeten nog flink wat oefenen voordat ik mijn kind er in durf te zetten. Maar daar hebben we nog tijd genoeg voor.

Via deze weg wil ik Etos en Babboe nogmaals heel erg bedanken voor de mooie bakfiets!

Heb jij een bakfiets of ben je bekend met een bakfiets? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Gewonnen: Woezel & Pip bakfiets

  1. Wat een leuke welkome prijs!! Gefeliciteerd!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.