Fitmom Friday: Sportschool opgezegd

Zoals jullie weten ben ik, naast het trainen voor mijn eerste halve marathon, ook regelmatig aan het fitnessen. Toch heb ik mijn abonnement op de sportschool opgezegd. Vandaag vertel ik waarom.

Over 2 maanden is het zover, de halve marathon van Disneyland Parijs. En eerlijk gezegd begin ik er nu voor het eerst een beetje tegenop te zien. Niet tegen Disneyland (hoe dan?!) maar tegen de halve marathon. Door mijn abonnement op de sportschool en de hitte van afgelopen weken, heb ik weinig tijd gemaakt om buiten hard te lopen. Super zonde en enorm spijt maar wel de waarheid…

Toen het nog niet zo warm was en ik wilde sporten, vond ik vaak dat ik beter naar de sportschool kon gaan. Want: ‘daar betaal je elke maand geld voor’. Het hardlopen schoot er dus nog weleens bij in. Aangezien ik niet meer wilde kiezen tussen iets waar ik geld voor betaal of iets waarmee ik mijn doel kan behalen, besloot ik op te zeggen.

Door een man met een onregelmatige baan en een klein kindje, is het niet zo makkelijk om een gaatje te vinden om buitenshuis te sporten, daar schreef ik al eerder over. En dan ook nog moeten kiezen op die momenten tussen sportschool en hardlopen, dat wilde ik niet meer.
Ik heb besloten om meer thuis te gaan sporten met high intensity krachttraining. Dit kan ik doen terwijl Fabian slaapt. En bij deze wil ik ook weer mee gaan hardlopen. Als het warm wordt, moet ik gewoon in de ochtend gaan lopen.

There, I said it. Ik heb een belofte gemaakt aan mezelf en deze met jullie gedeeld. Dus nu kan ik niet meer terug.

Hoe gaat het bij jou met sporten? Behaal jij je doelen of vind je het moeilijk om soms de motivatie te vinden? Laten we elkaar motiveren op social media! Volg mij op Instagram!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Fitmom Friday: Sportschool opgezegd

  1. Ja goede keuze. En Oooh de marathon in Disney!! Lijkt me geweldig, staat ook op mijn bucket list.

    1. Dankjewel! Ja, stond bij mij ook echt op mijn bucketlist! Het lijkt me zo’n gave ervaring. Lekker trainen, Linda en je inschrijven (kan nog voor dit jaar en anders volgend jaar!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.