Fitmom Friday: hardlopen met de Joolz kinderwagen

Om na de bevalling weer in shape te komen, ben ik na 6 weken weer gaan sporten in de sportschool. Ook ga ik regelmatig hardlopen, achter onze Joolz kinderwagen…
B3uwgzDzSjWuyCPu4jbtdg_thumb_3e2Veel moeders hebben geen tijd om te sporten omdat het lastig is met hun kind(eren). Met Robin’s onregelmatige werk ben ik vaak in de gelegenheid overdag te sporten terwijl hij bij Fabian is. Echter, er zijn wel eens weken dat hij weinig overdag thuis is en dan zou ik dus helemaal niet kunnen sporten. Ik besloot om te gaan hardlopen met de kinderwagen. Ook omdat ik een belangrijk doel heb (waar ik binnenkort ECHT meer over vertel!).
Ik begon met een korte afstand, 2,5 km en inmiddels zit ik op 7,5 km. Ik ga niet heel snel, ook omdat ik Fabian voort moet duwen natuurlijk.

Er zijn speciale hardloopkinderwagens, weet ik. Maar ik loop dus met onze Joolz Day2 en ik moet zeggen, dat gaat prima. De wagen heeft goede vering en stuurt makkelijk bij. Ook met een hand kan ik de wagen makkelijk besturen tijdens het hardlopen. Ik heb geen ervaring met die speciale hardloopwagens maar voor mij is dit prima. Ik loop ongeveer 2 keer per week en Fabian vindt het ook erg gezellig omdat hij naar me kan kijken en lekker warm zit.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3f3
Door te gaan hardlopen achter de kinderwagen sla je 2 vliegen in 1 klap. Je werkt aan je conditie en je bent lekker samen met je kind. En ohja, je bent ook nog lekker buiten waardoor jullie allebei vitamine D opdoen! 3 vliegen!

Het weer wordt weer beter en het is langer licht. Probeer het eens uit!

Sport jij sinds je bevalling en doe je dat weleens samen met je baby? Laat het me weten in de comments hieronder! 

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Fitmom Friday: hardlopen met de Joolz kinderwagen

 1. Hoi Raisa,

  Ik loop ook hard. Maar ik was aan het kijken voor een hardloop wagen. Zelf heb ik ook de joolz day. Hier kan het dus ook mee? Zet jij de voor wieltjes vast?

  Groeten Cilla

  1. hi Cilla,

   Ik zie je reactie nu pas, sorry! Helaas heb ik de Joolz Day niet meer, maar ik zette de wieltjes nooit vast. Hij liep zo ontzettend lekker!
   Met onze nieuwe kinderwagen (Bugaboo Donkey2) loop ik niet hard, dat vind ik eng. Maar met de Joolz altijd gedaan. Succes!
   Liefs,
   Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.