Fashion wishlist: na de bevalling

Na de bevalling hoop ik weer terug te komen op mijn oude gewicht en daarnaast mag het ook wel iets strakker dan hiervoor. Waar ik enorm naar uit kijk, naast weer gewone mijn sokken aantrekken en mijn veters strikken, is normale kleding dragen. Met name broeken… Vandaag deel ik met jullie een aantal items op mijn fashion wishlist.Schermafbeelding 2017-04-01 om 21.57.59

Al eerder besloot ik om te investeren in mijn kledingkast. Liever 5 kwalitatief goede en mooie items dan 15 goedkope items die snel lelijk worden. Als ik straks weer back in shape ben, is het een uitgelezen kans om weer te winkelen (voor mezelf) en mooie kleding te kopen die lang mee gaat.

Schermafbeelding 2017-08-01 om 20.47.16Ik ben gek op streepjes, als je de kledingkast ziet van ons zoontje, die hangt ook helemaal vol met streepjes. Lang geleden kocht ik een wit shirt met een Bretonse streep bij H&M, die is nu echt aan vervanging toe. Deze, van NIKKI lijkt me heel erg mooi. Maar ik wil ook graag nog een wit met donkerblauwe strepen.

Schermafbeelding 2017-08-01 om 20.44.49Een mooie high raise skinny jeans, in een donkere wassing, zoals deze van Levi’s. Ik ben er gek op! Het is zo vrouwelijk en een goede jeans gaat lang mee.

Schermafbeelding 2017-08-01 om 20.51.04Dit soort jurken (deze is van ESPRIT) vind ik ook super mooi, eerder vond ik het niet bij mijn figuur passen. Dus ik hoop na de bevalling, als ik weer kan sporten, eindelijk dit soort jurkjes aan te kunnen!

Verder ben ik dol op witte blousjes. Maar strijken, not so much. Dus een blouse die niet of nauwelijks kreukt zou echt perfect zijn!

Welke kledingitems staan er op jouw wishlist voor komend seizoen? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.