Review: Andrélon Oil & Care voor droog haar

DSC_0788

Mijn haar is nogal droog, altijd geweest. Nu ik mijn haar geblondeerd heb (highlights), is het nog droger geworden. Hier moest een oplossing voor zijn! En zeker met de bruiloft in het vooruitzicht, vond ik het hoog tijd voor pluisvrij en glanzend haar.

DSC_0824

De olie zit in een handig flesje met een pompje. Het flesje is mooi vorm gegeven. De kleuren paars met motiefje (voor Andrélon) en goud voor het Marokkaanse gevoel van de arganolie. Het pompje werkt makkelijk waardoor je goed kan doseren en niet te veel pakt. Ongeveer 2 pompjes is genoeg voor mijn haar. De olie is (uiteraard) dun en ruikt erg lekker. Omdat ik  ook de shampoo van Andrélon met arganolie gebruik, heb ik gekozen voor deze olie.

DSC_0817

Voor, ‘coupe ontploft’.
DSC_0847

Na. Ik verdeel de olie over mijn hele haar, ook vlakbij de hoofdhuid (die bij mij extreem droog is) en mijn puntjes, om deze optimaal te verzorgen! Mijn haar blijft een beetje pluizig maar een stuk minder dan voor de olie. Bovendien heeft het nu een mooie, natuurlijke glans en ziet mijn haar er niet vet uit. Zelfs na 2 dagen zit mijn haar nog goed en redelijk pluisvrij.

De olie kan je aanbrengen op zowel nat als droog haar. Het blijft dus meerdere dagen zitten en ik hoef mijn haar niet vaker te wassen nadat ik de olie heb aangebracht. Ik was mijn haar 2/3 keer per week om ervoor te zorgen dat het niet nog droger wordt dan het al is. Veel zon, hitteproducten, wind en water (en dan met name zout water en water met chloor) zijn erg slecht voor je haar. Het is daarom erg belangrijk om je haar goed te verzorgen met een verzorgende shampoo (geschikt voor jouw haar) en hittebeschermer en eventueel een olie of serum. Doordat ik mijn haar niet dagelijks was, hoef ik het ook niet dagelijks te föhnen en dat scheelt ook weer!

Binnen de Andrélon Oil&Care lijn zijn er nog meer producten verkrijgbaar om jouw droge lokken te verzorgen. Deze olie is verkrijgbaar bij drogist en supermarkt en kost 6,99.

Gebruik jij een shampoo speciaal voor jouw haar? Gebruik je wel eens een olie of een serum en wat vind je hier fijn aan?  Ik kan deze zeker aanraden. Laat me weten wat jouw favoriete haarproduct is, in de reacties hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

5 thoughts on “Review: Andrélon Oil & Care voor droog haar

  1. The struggle! Ik snap je volledig. Ik vind het resultaat wel duidelijk zichtbaar. Dan heb je toch een goed product voor een kleine prijs. (Ik gebruik altijd KErastase voor mijn droge krullen en een goedkoper alternatief is zeker welkom)

    1. Dankjewel, ik vind ook dat je het resultaat wel kan zien! Ik ben er erg blij, zeker voor deze prijs. Kerastase ben ik niet bekend mee, wellicht dat je deze eens kan proberen als je je huidige product toch iets te duur vindt.

  2. Maakt toch wel een duidelijk verschil, hoewel je verschil van serums meestal vooral voelt aan hoe je haar aanvoelt. Klinkt fijn voor een prima prijs 🙂

    1. Zeker, dankje! Mijn haar voelt inderdaad ook wat zachter. Maar in vergelijking met voor het verven is het wel een stukje droger geworden, ik moet er iets voor over hebben 😉 Lang leve arganolie!

  3. Bij de Primark heb ik een klein flesje serum gekocht. Het was €3 maar het is dan ook een klein flesje. Het is prettig in gebruik en het flesje sluit goed.
    Kerastase is een hele goede (professionele) producent van uitstekende haar producten. Binnenkort ga ik voor de Argan olie van Dille&Kamille die voor een redelijke maat fles bij a €7 kost. (Maar nu uitverkocht was)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.