9x Kerstfilms op Netflix

Het is guur buiten. Koud, nat en niet altijd even lekker om naar buiten te gaan. Maar als je je dan buiten hebt gewaagd om een frisse neus te halen dan kan je binnen opwarmen. Met thee en wat lekkers en een kerstfilm op Netflix. Vandaag deel ik de kerstfilms van dit moment!thumb_IMG_0173_1024

A wish for Christmas
Sara is ontzettend goed in haar werk en heeft veel nieuwe ideeën, als net voor kerst haar nieuwste idee gestolen wordt door haar collega. Ze mag een wens doen van de kerstman, ze wenst dat ze een keer voor zichzelf op kan komen. Is 48 uur genoeg om haar leven te veranderen?

Uiteraard is deze film voorspelbaar maar dat hoort er een beetje bij. Leuke film als je zelf ook iemand bent die niet voor zichzelf op durft te komen en hierdoor je loopbaan niet verloopt als je zou willen.

The spirit of Christmas
Hardwerkende advocaat Kate gaat vlak voor kerst naar een klein hotel in Vermont om de verkoop te regelen. Elke taxateur rent echter weer het hotel uit omdat het er spookt. Kate besluit een nachtje te overnachten, komt achter het verhaal achter het hotel en wordt verliefd op de eigenaar…
Heerlijk verhaal dit: een klein hotel in de sneeuw, een geschiedenis, een romance. Wat wil je nog meer? Ga er lekker voor zitten en let goed op want er gebeurt veel!

Every Christmas has a story
Als Kate Harper, tv-presentatrice bij een populaire ochtendshow, op tv toegeeft dat ze een hekel heeft aan kerst moet ze haar imago beschermen. De zenderbaas stuurt haar en haar producer naar een klein dorpje waar kerst helemaal leeft. Lukt het haar om haar imago te herstellen op tv en echt te voelen waar het om gaat met kerst?
Een verhaal waar iedereen zich wel in kan vinden. Soms voel je de kerstsfeer niet helemaal maar met deze film zie je weer waar het echt om gaat deze dagen!

Angels in the Snow
Vlakvoor kerst vertrekt de familie Montgomery naar hun huis in de bergen. De sfeer is alles behalve gezellig. Tot er een andere familie aanklopt tijdens een heftige sneeuwstorm en ze samen ontdekken hoe je weer plezier moet maken en hoe belangrijk familie nou echt is.
Als kersverse moeder, een echte tranentrekker deze film. Wat een mooi verhaal en niet al te voorspelbaar.

A Christmas Prince
Een jonge ambitieuze journalist uit New York, Amber, wordt naar Aldovië gestuurd om verslag te doen van de kroning van de prins. Eenmaal daar aangekomen wordt ze aangezien voor de nieuwe docent van de jonge prinses. Ze grijpt haar kans om undercover te gaan en zo alles te weten te komen over het verhaal achter de prins.
Een fictief staatje in Oost-Europa, een single prins en een prachtige besneeuwde omgeving. Ingrediënten voor een zoetsappige kerstfilm. Geen hoogstandje maar gewoon lekker onderuit en kijken.

How Sarah got her wings
Als Sarah probeert een hondje te redden wordt ze aangereden door een bus. Eenmaal bij de hemelpoort blijkt dat ze niet naar de hemel mag. Ze krijgt 12 dagen om haar plekje in de hemel te verdienen en wordt terug gestuurd naar de aarde om haar ex-vriend te helpen.
Niet de leukste film in dit rijtje maar prima vermaak. Grappige details maar zonde van het einde.

Holidaze
Melody, een zakelijke workaholic, is tevreden dat ze feestdagen door zal brengen met haar vriendinnen. Ze staat echter voor een onaangename verrassing. Haar baas stuurt haar naar haar geboortedorp om de onwillige bewoners te overtuigen zodat haar bedrijf daar een nieuwe kortingswinkel kan bouwen. Ze is nu gedwongen de band tussen haar familie en jeugdliefde Carter terug te vinden en haar opdracht is niet bepaald simpel aangezien iedereen fel tegen het idee is. Voordat ze kans krijgt ze te overtuigen raakt ze bewusteloos, waarna ze ‘wakker’ wordt in een alternatief universum waar ze nooit van huis is weggegaan en getrouwd is met haar jeugdliefde Carter.
Leuke film met gekke plottwists. Sowieso een gouden ingrediënt om iemand in een alternatief universum terug te laten komen.

Christmas inheritance
Voordat de losbollige Ellen Langford het miljoenen familiebedrijf mag overnemen, moet ze de kerstbrief van haar vader aan een goede vriend bezorgen. Helaas is hij niet thuis en moet zij volgens de regel de brief persoonlijk afgeven. Terwijl ze in het dorp is, leert ze de mensen kennen en probeert ze te achterhalen waarom ze nu werkelijk daar is.
Nieuwste kerstfilm op Netflix! Leuk verhaal hoe iemand tot inkeer komt en tja, dat het zich allemaal afspeelt in small town USA voegt natuurlijk wel wat toe.

Weer een aantal nieuwe films op Netflix. Zit de nieuwe klassieker ertussen? Nee, dat denk ik niet. Het is ook erg jammer dat The Grinch, The Santa Clause, The Holiday en Home Alone niet op Netflix staan (die recent verwijderd). Wel leuk om een keer nieuwe verhalen te zien dan de klassiekers, die we dan gewoon op tv kijken!

Wat is jouw favoriete kerstfilm? Heb jij een van bovenstaande films al gezien? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “9x Kerstfilms op Netflix

  1. Ah ik blijf de klassiekers The Holiday & Love Actually toch wel heel fijn vinden om naar te kijken, maar iets nieuws is altijd leuk! Ik heb deze allemaal nog niet gezien dus toch meer doen deze dagen!

    1. Helemaal met je eens, Hester! Komt Love Actually nog op tv komende dagen? Veel kijkplezier, ben benieuwd welke jij de leukste vond. Een nieuwe klassieker zit er niet tussen hoor 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.