Zwanger: ik heb de Blije Doos opgehaald

Wanneer je zwanger bent, kan je allemaal gratis spullen krijgen en aanvragen. Veel winkels hebben een doos vol met producten voor jou en je baby. Vandaag laat ik zien wat er in de Blije Doos zit.

thumb_DSC_0162_1024

De Blije Doos is een samenwerking tussen WIJ en Prénatal, bij die laatste kan je de doos dan ook ophalen. Ik moet zeggen dat ik de naam van het pakket een beetje vreemd vind. Maar de inhoud maakte wat mij betreft een boel goed!

thumb_DSC_0163_1024Wat zit er in:
* Pak Pampers groep 1: ik vind het leuk dat er een pak pampers in zit in een kleine maat. Zelf ben ik niet geneigd per se Pampers te kopen, voornamelijk vanuit financieel oogpunt. Ik vind Pampers namelijk iet wat aan de dure kant, toch leuk dat we het op deze manier uit kunnen proberen. En luiers zijn natuurlijk sowieso nodig dus een pak krijgen, is mooi meegenomen!
Philips Avent fles: een kleine fles van de Avent lijn van Philips. Erg fijn dat dit er in zit, voor zowel borstvoedingsmama’s als flesvoedingsmama’s. Je kan er natuurlijk gewoon gekolfte melk in doen dus ik vind ook niet dat er met een fles een soort statement wordt gemaakt.
Bibi speen: voor de eerste maanden (0-6). Je kan er op tegen zijn maar voor nu vind ik het wel handig. We zien wel of ons zoontje graag een speen wil.
Sokjes van Prénatal: kan je niet genoeg hebben volgens mij en lekker gender neutral.
Sudocrem: een klein potje. Wat mij betreft is dit ideaal om mee te nemen in de luiertas. Een tube lijkt me handiger voor op de commode.
Jordan tandenborstel: hier ben ik erg blij mee, op de kleur na. De kleur had van mij iets meer neutraal gemogen. Ik weet niet of er in andere boxen andere kleuren zitten, ik neem aan van wel maar misschien handiger om gele of groene borsteltjes erin doen. Ik ben wel ontzettend blij met het tandenborsteltje zelf want deze wil ik sowieso graag gaan gebruiken. Achja, een paars tandenborsteltje is niet zo heel erg voor een kereltje toch?!

thumb_DSC_0164_1024Voor mama zit er ook nog wat in!
2 blikjes Bavaria 0.0: ik drink zelf geen bier, ook niet met alcohol dus deze gaan in de koelkast voor de aanstaande papa. Wel leuk dat er ook aan mama gedacht is overigens.
Always maandverband proefverpakking: speciaal voor tijdens de zwangerschap, ben erg benieuwd wat dit inhoudt. Gelukkig heb ik nu nog niets nodig tmi haha!
Sample zonnebrandcrème: ik weet niet of dit nou voor de moeder is tegen een zwangerschapsmasker of voor het kindje. Maar jezelf en je kind goed insmeren als je naar buiten gaat, is altijd goed!
* Sample Inoli badolie: we hebben natuurlijk ook de hele lijn van Etos gekregen maar een sample kan erg handig zijn voor onderweg.

Naast deze producten zitten er nog wat folders in met een paar kortingen en informatie over producten. De producten voor het kindje vind ik erg leuk. Verder vind ik de samples en folders wel erg veel. Maar die doos moet natuurlijk ergens door gefinancierd worden 🙂
Al met al ben ik erg blij met de inhoud en zal ik de producten ook zeker gaan gebruiken over een paar maanden!

Heb jij tijdens je zwangerschap gratis dozen aangevraagd, opgehaald of ontvangen? Laat me weten wat jouw favoriet is en welke ik echt nog moet aanvragen!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Zwanger: ik heb de Blije Doos opgehaald

  1. Wat leuk! Toen ik zwanger was heb ik inderdaad ook de blije doos opgehaald en er was geloof ik via Etos ook nog een box die wel leuk was (met ouders van nu dacht ik?) onze zoon is inmiddels 1,5 maar de doos is nog precies hetzelfde, haha. Zelfs dezelfde kleur tandenborstel, die hij overigens gewoon gebruikt ookal is het roze/paars!

    1. Wat grappig dat het nog steeds hetzelfde is, zelfs de tandenborstel! Ik heb de doos van Etos inderdaad ook aangevraagd die inhoud ben ik ook erg benieuwd naar en zal ik ook behandelen op de blog, als ik die binnen heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.