Woonaccessoires

Woonaccessoires ik hou er van! Met een paar simpele dingen kun je je woonkamer, eetkamer, slaapkamer of gang een heel ander gevoel geven. En naar mijn idee kan je nooit genoeg hebben want voor elk seizoen een ander gevoel. Vandaag laat ik een paar van onze woonaccessoires zien. Kijk je mee?

thumb_DSC_0057_1024We vinden de kleur wit heel erg mooi in ons interieur. Ook hout vinden we mooi. We hebben op dit moment veel verschillende witte items die allemaal net even anders zijn. Of een andere tint, of een structuur of net een andere stijl. Door het allemaal met elkaar te combineren hebben we afwisseling maar blijft het toch rustig.

De foto hierboven is daar een goed voorbeeld van. Deze 4 dingen zijn allemaal wit maar net even anders. De twee vazen zijn van Hema en ik vind ze geweldig! Zo simpel maar toch ook bijzonder. Het huisje is een waxinelichthouder. Ik kocht deze bij Dille&Kamille. Het uiltje is een waxmelt brander, ik vind hem zo schattig. Ik kocht de brander bij Action voor maar een paar euro, gelijk meegenomen natuurlijk! Samen is dit hoekje echt perfect gezellig, zeker als het donker is.

thumb_DSC_0058_1024Deze drie heb ik net nieuw. Ik zit momenteel in een gouden stippen fase. Goud met wit vind ik chique en op deze manier is het nog redelijk rustig. Ik kocht ze bij Xenos, ik twijfelde of ik ze mee zou nemen maar kon ze gewoon niet laten liggen! Ze waren tussen de 2,99 en de 3,99 volgens mij. Ze hadden verschillende teksten maar deze vond ik het leukst, neem zeker eens een kijkje bij Xenos want ze hebben nu echt heel veel leuke dingen!

thumb_DSC_0060_1024Tja, ik kan er niets aan doen, drie vind ik een mooi aantal als het aankomt op woonaccessoires haha! Deze kocht ik een paar jaar geleden bij Karwei, ze zijn van keramiek geloof ik. Ze passen heel goed bij elkaar en het reliëf vind ik het gaaf. Ik heb bijna nooit bloemetjes in het vaasje maar dat zou ik eigenlijk vaker moeten doen.

thumb_DSC_0061_1024Kussens op de bank vind ik niet alleen gezellig, het zit ook gewoon lekker. De witte kussenslopen kocht ik bij Hema, een favoriete winkel als het om woonaccessoires gaat! Ze waren rond de 8 euro per stuk maar ook bij deze items geldt weer, de structuur in de stof is wat het zo gaaf maakt. Hier ben ik echt heel blij mee, ze maken de bank ook minder donker, die toch wel ons donkerste meubelstuk is.

thumb_DSC_0065_1024 2Dit is in de slaapkamer. De kaartjes komen van Deez.nl en de fotolijstjes van Ikea. Ik wil ze in een nieuw huis in de gang hangen, het zijn inspirerende quotes waar ik vrolijk van word. In drie van de lijstjes zitten er andere kaartjes achter, met een kerst thema. In december verander ik die kaartjes en breng ik het hele huis in de kerstsfeer.

thumb_DSC_0066_1024 2Dit is in de logeerkamer. De fotolijstjes en de bloemblaadjes zijn wederom van Ikea, de rozenblaadjes verfde ik zelf roze. De ‘horen, zien en zwijgen’ aapjes kreeg ik van mijn moeder, evenals het kleine witte beeldje aan de linkerkant. Het rechter beeldje nam mijn tante voor mij mee uit China. Het is een marmeren aapje met aan de onderkant een stempel met mijn naam.

Dit waren de belangrijkste accessoires in ons appartement. Uiteraard hebben we ook nog foto’s maar die hoef ik hier niet te laten zien.

Heb jij woonaccessoires en wat zijn je favoriete kleuren? Wat vind je van onze woonaccessoires? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.