What’s new: van Rotterdam naar Amsterdam

Hoi!

Ik ben pas weer bij Kruidvat geweest en bij Etos. Aangezien Moederdag in aantocht is, zijn er nu overal leuke acties op make-up en verzorgingsproducten. Ook bezocht ik voor de eerste de MAC Counter in Amsterdam, toen ik de hoofdstad bezocht voor een theaterbezoek. Ik sloeg mijn slag, lees gauw verder als je benieuwd bent wat ik kocht!DSC_0137

Ja hoor, ik ben weer gezwicht! De Essence lipproducten vind ik erg mooi en fijn geprijsd! Ik kocht weer 3 lipsticks, een lippotlood, 2 Sally Hansen nagellakjes en iets minder budgetvriendelijk mijn allereerste MAC blush!

DSC_0141

3 Lipsticks van Essence! 04 On the Catwalk, 01 Coral Calling en van de Nude lijn: 05 Cool Nude.
DSC_0143DSC_0150

Hier zie je swatches van Coral Calling en On the Catwalk.
DSC_0151De swatch van Cool Nude, wat een dupe schijnt te zijn van MAC Faux.DSC_0168

Lipswatch Cool Nude, een bruinige tint die bij mij behoorlijk natuurlijk oogt. Ik vind nude, als in dezelfde kleur als je huid niet mooi, maar my lips but better kleurtjes ben ik gek op!
DSC_0163DSC_0162

On the Catwalk, qua pigmentatie valt deze een beetje tegen. De stick is behoorlijk donker, dit komt op mijn lippen niet goed tot zijn recht. DSC_0161DSC_0160

Coral Calling! Ik hou van deze kleur! Hij is pittig en fel, maar toch ook alledaags, goed te combineren.DSC_0146DSC_0152Het lippotlood Wish me a Rose. Ik draag zelden lipliner onder mijn lipstick, hoewel ik weet dat hij hiervan langer blijft zitten. Ik heb er simpel weg geen tijd voor, ‘s ochtends. Deze lipliner past erg goed bij mijn MAC Brave.
DSC_0139
Hier ben ik zo benieuwd naar! De Sally Hansen Miracle Gel. Een nagellak met een gelfinish zonder lamp. Beloofd langer te blijven zitten dan gewone nagellak. Ik koos de kleur 180 Rosey Riviter. Stay tuned voor de review! 
DSC_0147Ooohh, mijn allereerste MAC blush, in de kleur Fleeting Romance. Een rustige kleur, uit de vaste collectie. Houd Just Raisa in de gaten, hier laat ik binnenkort swatches van zien en een review!

Dat was weer een mini shoplog, wat vind je van de producten die ik heb gekocht? Heb je zelf ervaring met een van bovenstaande producten (wellicht in een andere kleur), laat me weten wat je ervan vindt!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.