What’s new: Urban Decay Naked Palette

Alweer een paar weken geleden konden jullie lezen dat ik voor mijn bruidsmake-up het Urban Decay Naked 1 palette uitkoos. Ik ben er ontzettend blij mee en vandaag laat ik jullie swatches zien en een ooglook!

thumb_DSC_0646_1024

thumb_DSC_0645_1024

Oh wat ben ik blij met dit palette! Het is verpakt in een doosje waarop je alle kleuren al kan zien. Door de kleuren en vormgeving krijg je direct een helder beeld van het palette, bruine tinten zowel mat als glanzen. In het doosje vind je ook nog de 5 verschillende primers van Urban Decay. Dit zijn uiteraard allemaal samples, maar op deze manier kan je kennis maken met de oogschaduwbasis en een favoriet uitkiezen!

thumb_DSC_0647_1024

Bij het palette zit een oogschaduwkwast. Dit is een kwast die ik erg fijn vind werken. Bij elk Urban Decay palette zit een dergelijke kwast, hij zat ook bij het Naked 3 palette. Vaak zit er bij duurdere merken of een flutkwastje of geen kwast. Wat dat betreft onderscheid Urban Decay zich dus wel!

thumb_DSC_0682_1024

Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked, Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle, Creep, Gunmetal

De swatches van alle 12 de kleuren. De oogschaduws zijn ontzettend goed gepigmenteerd. Je hoeft daardoor maar een klein beetje te gebruiken voor een mooie look. Wel vind ik het fijn om een oogschaduwbasis te gebruiken. Zeker omdat de glitterende oogschaduws soms wat fall out hebben, en je wilt niet dat je oogschaduw halverwege je wangen zit!

thumb_DSC_0689_1024

Zelf werk ik graag met lichte kleuren voor een werkdag. Dit is dan ook een look die ik erg vaak draag. Op het bewegend ooglid bracht ik Sidecar aan. In de crease heb ik Naked en Half Baked in de buitenste ooghoek. Als laatste; op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek bracht ik Virgin aan.

thumb_DSC_0690_1024

Verder draag ik:
* Max Factor CC Cream in de kleur Fair
* Etos concealer in 001
* MAC Prep&Prime transparent powder
* Catrice wenkbrauwpoeder
* Etos volume mascara
* MAC a whole lotta love blush

Urban Decay is in Nederland alleen verkrijgbaar bij Ici Paris XL, online en in sommige filialen, waaronder Rotterdam en Amsterdam. De Naked paletten kosten 51,90 euro per stuk en voor deze prijs heb je 12 ontzettend goed gepigmenteerde oogschaduws. Dat is iets meer dan 4 euro per kleur. Natuurlijk is het wel nog steeds een flinke uitgave maar gelukkig zijn er veel verschillende dupes verkrijgbaar, waaronder deze van W7.

Ik ben benieuwd! Heb jij 1 item op beauty gebied waar je veel geld aan uitgeeft of zou willen uitgeven? En wat is dat dan? Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.