What’s new: Urban Decay Naked 3

Hoi!

Oké, ik beken dit is niet ‘zo heel erg nieuw’, aangezien mijn zus deze voor mij meenam uit Florida, begin december…
Inmiddels al veel gebruikt en uitgegroeid tot 1 van mijn favorieten oogschaduwpaletten en ook één van de twee high end paletten.IMG_6384

Mijn zus woont helaas niet zo dichtbij, zij woont op Sint Maarten. Regelmatig gaan zij en haar vriend naar Amerika en dan met name Florida. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en haar te vragen om een Urban Decay Naked 3 palet voor mij mee te nemen! Ik moest er eventjes op wachten maar dan heb je ook wat!

Het Naked 3 palet is een oogschaduwpalet dat bestaat uit 12 oogschaduws in veelzijdige roze tinten. Licht roze, donker roze, paarsachtig, rosé goud, glitter en matte kleuren. Ik ben fan!IMG_6393

Laten we beginnen met het doosje! Het is een blik, in een bronzen kleur met grote gouden letters. De kleuren van het doosje geven een goed beeld van de inhoud. Het is mooi vormgegeven en heeft een luxe uitstraling.

IMG_6390Dan de binnenkant! In het deksel zit een grote spiegel, wat ik altijd wel prettig vind. Ik doe mijn make-up altijd bij het raam of een grote lamp zodat je goed kan zien wat je doet, een spiegel is daar natuurlijk onmisbaar bij! Onder elke kleur staat de naam van de oogschaduw, super handig! Wanneer ik zelf een tutorial wil maken of wanneer ik er één namaak van youtube. Ook zit er een kwast bij, deze heb ik zelf (nog) niet gebruikt. Ik gebruik altijd mijn eigen kwasten, echter voelt de kwast wel erg lekker zacht en hij ziet er netjes uit.

IMG_6388                                  strange, dust, burnout, limit, buzz, trick, nooner, liar

IMG_6389                  burnout, limit, buzz, trick, nooner, liar, factory, mugshot, darkside, blackheart

Alle kleuren zijn ontzettend goed gepigmenteerd! Je ziet dat ook heel erg goed aan de kleur strange, een erg lichte, mooie highlighter, maar wel erg goed zichtbaar!

Mijn favoriete kleuren zijn: trick, liar en blackheart.
Trick is een rosé gouden oogschaduw met een flinke glitter erin! Heel erg mooie voor een lichte everyday look.
Liar is een taupe/bruinige kleur met glitter, heel erg mooi voor in de crease. Past goed bij een simpele ooglook.
Blackheart, een absolute verrassing! Een erg donkere, bijna zwarte oogschaduw met een roze/rode glitter erin. Deze vind ik echt prachtig! Je kan deze goed gebruiken bij een uitdagende smokey eye of een andere mooie avondlook.

IMG_6385IMG_6386Ik vind het erg jammer dat Urban Decay niet verkrijgbaar is in Nederland. In België en Engeland is het volop te koop. Ook via webshops is het natuurlijk te verkrijgen, echter betaal je daar altijd verzendkosten en daar ben ik nooit zo’n voorstander van. Dit palet kost (omgerekend) 42 euro. Het klinkt als veel geld, omgerekend per oogschaduw is dit 3,50, wat dan wel weer meevalt.

Vind je dit toch te veel geld of ben je niet in de gelegenheid dit palet aan te schaffen? Gelukkig zijn er ook dupe’s te koop! Zoals de W7 paletten, deze zijn onder andere te koop bij de OP=OP voordeelshop en make-upmusthaves.nl

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “What’s new: Urban Decay Naked 3

  1. Mooi palette! Ik lig in bed dit artikel te lezen en Hayden kijkt mee… Zijn reactie op de swatches: bah! Haha 😉

  2. Naked? Niet met deze oogschaduw!
    Zeker niet als je het op je arm ‘smeert’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.