What’s new: Snowboots

Hoi!

In het hele land heeft het de afgelopen weken gesneeuwd. En toen ik de nieuwsbrief van de ANWB in mijn mailbox vond met daarin het heugdelijke feit dat alle snowboots tot 70% waren afgeprijsd, besloot ik een kijkje te nemen in de webshop.

Laarzen waar ik al een hele tijd geleden mijn oog op had laten vallen, waren ook afgeprijsd! Van 180 euro, voor 40 euro inclusief verzendkosten! Ik besloot niet langer te wachten en bestelde ze meteen. Nog geen 24 uur later, had ik ze in huis. Wat een snelle service van de ANWB. Ik postte mijn nieuwe aanwinsten op Instagram en kreeg een leuk berichtje van ANWB via twitter.
Schermafbeelding 2015-02-04 om 21.50.20

De laarzen die ik heb gekozen, zijn van donkerbruin leer met nubuck. Ze zijn gevoerd met een ‘schapenvachtje’ en dus erg lekker warm, waterdicht en vuil afstotend. Ze lopen erg lekker, dus de wandeling die ANWB aanbeveelt gaat er zeker van komen.

Schermafbeelding 2015-02-04 om 21.49.35

 

Ik ben heel erg blij met mijn laarzen, ze gaan zeker weten mee wanneer ik naar de sneeuw ga!

 

Liefs,
Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “What’s new: Snowboots

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.