What’s new: shoplog H&M en Hema

Fabian zit met zijn 9 maanden nog steeds in maat 68, hij is net 71 cm en maat 74 zit hem dan ook nog echt te ruim. Toch wilde ik alvast zijn zomergarderobe bestellen in maat 74 en dat deden we dan ook, voornamelijk bij H&M en een beetje bij Hema. Kijk je mee?

IMG_1944

Met zijn lichte huidje en grote blauwe ogen, vind ik het altijd mooi om lichte, neutrale kleuren te kiezen en donker blauw. Dit staat hem gewoon super mooi. Omdat de zomer maanden er aan komen, kozen we voor veel  shirts met korte mouwen en korte broekjes maar omdat het toch Nederland is, hebben we ook een aantal truien en lange broeken.

IMG_1945We kochten echt heel veel! Bijna alles is te combineren met elkaar dus ik heb ook veel als setjes op de foto gezet. Voorbeelden van hoe wij het bij hem zouden aantrekken.

IMG_1948Een dergelijk setje hebben we werkelijk in elke maat voor Fabi gehad, een bruin broekje met een donkerblauw gestreept shirt. Beide van H&M, ik heb ook een trui met brede blauw/witte strepen maar die ben ik vergeten te fotograferen!

IMG_1949Een donkerblauwe lange broek met een grijze polo met ankertjes. Toen ik alles bij elkaar had verzameld, zei Robin:’ we hebben wel een beetje een nautisch thema voor hem.’ Beide van H&M.

IMG_1950Dezelfde donkerblauwe broek met een lichtblauwe polo van Hema.

IMG_1951Ik zie ons kleine mannetje hier helemaal in. Het broekje is beige met ankertjes en de polo donkerblauw.

IMG_1952Hetzelfde broekje met een witte polo. Alledrie van H&M.

IMG_1953Dit schattige lichtblauw gestreepte broekje met een wit overhemd kan hij mooi aan naar verjaardagen en andere feestjes. De mouwen kunnen lekker omgerold worden als het warmer is. Allebei van H&M.

IMG_1954Deze outfit heeft Fabi al aangehad, ondanks dat nog veel te groot is. Dit heerlijke donkerblauwe broekje met lichtblauw gestreepte overhemd van H&M had hij aan naar een verjaardag. Ik had de mouwen omgerold maar toen we ‘s avonds naar huis gingen, deed ik de mouwen naar beneden tegen de wind.

IMG_1955Deze 2 Disney shirts van H&M komen in een paar. De lichtgrijze is een stuk rustiger dan de blauwe maar ik kocht deze speciaal voor onze trip naar Disney in september! Met Fabi’s groeitempo gok ik dat hij dan ook nog in maat 74 zit…

IMG_1956Dit shirtje kreeg Fabi van mijn zus toen we bij H&M waren. De dieren en slogans die erop staan, vond ze zo leuk dat ze hem gelijk kocht. Helaas is het wel maat 80 omdat 74 er niet meer was dus dat wordt lang wachten…

IMG_1957Dit donkerblauw vest van H&M met ankertjes (jup alweer) gaan we gebruiken als zomerjasje. Ik vind namelijk de meeste jasjes niet zo leuk voor jongens en dit is wel lekker dik door de joggingsstof.

IMG_1958Dit vestje leek me ideaal voor de wat frissere avonden of ochtenden. Hij kan dan al een shirtje aan met korte mouwen en nog even dit dunnere vestje er over heen. Ideaal, omdat het geen capuchon heeft!

IMG_1959Deze trui vind ik werkelijk fantastisch en scoorde ik in de sale  bij H&M! Ik durfde deze niet te kopen omdat ik dacht dat Robin het niets zou vinden maar hij klikte hem zelf aan!

IMG_1960
IMG_1961Als laatste rompertjes. Het blauw/wit gestreepte rompertje is van H&M en lijkt me handig voor de echt warme dagen, dan hoeft hij namelijk geen t-shirtje meer aan.
De witte rompertjes zijn lekker basic en komen allemaal van Hema.

Ik ben super blij met de nieuwe kleertjes voor Fabi en in totaal was ik iets meer kwijt dan 150,00 euro. Best veel geld voor 1 kleding maat maar ik vind wel alle kleertjes nu leuk en weet ook zeker dat hij het veel zal dragen.


Waar koop jij graag kleren voor je kinderen? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.