What’s new: shoplog Etos

thumb_DSC_0240_1024Etos eigen merk make-up is helemaal vernieuwd! Uiteraard ben ik heel erg benieuwd. Ik heb een aantal items gekocht. Producten die nieuw zijn in het assortiment, producten waar ik nieuwsgierig naar ben en allemaal hebben ze een mooie ‘nieuwe’ verpakking! Hoe mooi is het nieuwe logo van Etos? Woow!

Verder kon je pas geleden een artikel lezen over wenkbrauwen, waarin ik schreef dat ik graag mijn wenkbrauwen wilde verven. Ook daarvoor kon ik terecht bij Etos.

thumb_DSC_0249_1024Allereerst ging ik voor de mascara’s. Etos heeft 10 nieuwe mascara’s met verschillende eigenschappen.
– All in one
– Mega Volume
– Volume
– Volume & Curl
– Long lash & Volume
– Seperation & Volume
Ik nam 2 mascara’s mee, de Volume mascara en de Separation & Volume mascara, beide in zwart, niet waterproof. Volgende week lees je een review over deze mascara’s!

thumb_DSC_0242_1024Ik was ook erg benieuwd naar de vernieuwde foundations, het was even zoeken naar de juiste kleur, maar ik denk dat ik in Porcelain mijn kleur heb gevonden! Ook hierover binnenkort meer, stay tuned!

thumb_DSC_0243_1024Iets nieuws binnen het assortiment, überhaupt nieuw voor drogisterijen volgens mij: de fixing spray. Een spray die je over je gezicht spuit nadat je je make-up hebt aangebracht. De bedoeling ervan is dat je make-up langer blijft zitten. Ik ben erg benieuwd, uiteraard lezen jullie mijn bevindingen hier!

thumb_DSC_0245_1024En als laatste, een spannend experiment dat ik binnenkort ga doen! Het verven van mijn wenkbrauwen. Ik kocht hiervoor Swiss O-par wimper- en wenkbrauwverf. Ik heb hier veel goede dingen over gelezen dus ben erg benieuwd! Stiekem vind ik het erg spannend, ik hou jullie op de hoogte.

Heb jij al iets geprobeerd van het nieuwe assortiment van Etos? Deze week zijn alle mascara’s 1+1 gratis. Een goede kans om kennis te maken met de mascara’s en ze zijn al zo lekker budget-vriendelijk! Like mijn facebook pagina zodat je op de hoogte blijft van nieuwe artikelen, of volg me op Instagram, Twitter of Bloglovin’!

Liefs,

Raïsa

 

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.