What’s new: Pink Gellac starterset gel nagellak

Wie mij al langer kent, weet dat ik erg van nagellak houd. Het enige wat ik erg onhandig vind, is dat het altijd zo lang duurt voordat de nagellak droog is en het blijft nooit lang mooi. Ik heb nu iets nieuws: de Pink Gellac starterset, vandaag vertel ik je er over!thumb_DSC_0029_1024

Nagellak, je bent er eventjes mee bezig om het aan te brengen en vervolgens moet het minstens 1,5 uur drogen. En dan nog is het vaak niet helemaal droog waardoor het toch weer lelijk wordt. Een paar dagen later, als het al mooi was blijven zitten, is de nagellak behoorlijk gaan chippen en kan je het eraf halen. I know, first world problems

Uiteraard kan je naar de salon gaan om gelnagellak aan te laten brengen die wel 2 weken blijft zitten. Maar ja, dat is elke keer rond de 25 euro. Zelf een gellak set kopen met lamp is een uitgave in een keer, maar ik zie het als een investering. Bij Pink Gellac hadden ze nu een fijne aanbieding en kreeg je 50% korting op alle startersets. Dit was het moment om de aankoop te doen!

thumb_DSC_0030_1024
thumb_DSC_0031_1024
thumb_DSC_0035_1024
thumb_DSC_0036_1024
Ik kocht de starterset M met French Manicure kit. In de doos zat het volgende:
– LED lamp
Primer lak
Basecoat
Ultra shine topcoat
– nagelvijl
orange woodstick
– 10x removerpockets
– 10x cleanerpockets
– nagellak in de kleur Tropical Pink
– nagellak in de kleur French Pink*
– nagellak in de kleur Soft White*
– dappendish*
– manicure gelpenseel*
De producten zonder * zitten in starterset M standaard. Ik kocht deze set voor 72,00 euro in totaal, inclusief verzendkosten en ik kreeg nog een gratis nagellak omdat ik boven de 65,00 euro zat. Dit werd de kleur Extreme Pink.

thumb_DSC_0042_1024

Na een paar weken besloot ik nog extra kleuren bij te bestellen. Een potje nagellak is 12,99, het vierde lakje is gratis, dus koos ik 4 kleuren.
– Bronzy Pink
– Luscious Red
– Lipstick Red
– Elegant Taupe

Het aanbrengen van nagellak is behoorlijk simpel met het bijgevoegde stappenplan.
Voorbereiding
1. Duw voorzichtig de nagelriemen terug met behulp van de woodstick.
2. Ruw je nagels op door de roze kant van de vijl te gebruiken, hiermee verwijder je de dode huidcellen.
3. Gebruik de witte kant van de vijl om je nagels in model te vijlen.
4. Gebruik de Cleaner wipes om je nagels te ontvetten.
Base
1. Breng een dun laagje base aan.
2. Hard dit 15 seconden uit onder de LED lamp.
Colour
1. Breng een dun laagje aan van de gewenste kleur.
2. Hard dit 60 seconden uit onder de LED lamp.
3. Herhaal deze stap voor een egale, diepe kleur.
Ultra Shine
1. Breng een dun laagje Ultra Shine aan.
2. Hard dit 60 seconden uit onder de LED lamp.
3. Je bent ready to go!

thumb_DSC_0038_1024
De eerste keer bracht ik de French Manicure aan. Dit ging me verrassend goed af!
Na 10 dagen zat de lak er nog goed op maar ik vond dat het wit te ver was uit gegroeid dus besloot ik om de nagellak te verwijderen.  Voor het verwijderen van de lak is ook een handig stappenplan mee geleverd.
De tweede keer bracht ik de kleur Lipstick Red aan. Deze bleef ontzettend goed zitten en na 13 dagen besloot ik deze er af te halen omdat het weekend was en ik nu tijd had om nieuwe lak aan te brengen.

thumb_DSC_0053_1024
Zo zagen mijn nagels eruit na 13 dagen! Bijzonder goed resultaat, ik heb niks gelaten. Ik heb schoongemaakt, in de tuin gewerkt en niet voorzichtig gedaan met mijn nagels.

Ik geef onmiddellijk toe dat 72,00 euro een behoorlijke uitgave is. Ik zou ook nooit naar de salon gaan om dit resultaat voor elkaar te krijgen maar dit is voornamelijk vanwege de kosten van het laten doen. Ik heb inmiddels voor de derde keer nagellak aangebracht en ben ontzettend tevreden met het resultaat!

Draag jij graag nagellak? Zou jij het voor dit resultaat waard vinden om een set aan te schaffen of laat je je dan liever verwennen in de salon? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.