What’s new – Makeupmusthaves.nl

Hoi!

Onlangs plaatste ik een bestelling bij Make-up Musthaves, een webshop met budget make-upmerken zoals W7, Make-up Revolution en Sleek maar ook merken als l’Oreal, Rimmel en Max Factor. De verzendkosten zijn 2,95 en dat vind ik behoorlijk meevallen! Kijk mee naar wat ik heb gekocht.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals je vorige week hebt kunnen lezen, wilde ik opzoek naar oogschaduwpaletten met een matte finish. Ik heb er 2 gekocht! Daarnaast kocht ik 2 blushes.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Allereerst: het Makeup Revolution Redemption palette – Essential mattes 2. Een hele mond vol! Een palette met 12 verschillende kleuren, van heel licht naar behoorlijk donker. Én; allemaal mat! Ik ben erg benieuwd naar deze oogschaduw, hou mijn blog in de gaten voor een review!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nog een oogschaduwpalette, ditmaal van W7. Namelijk het W7 Naked Nudes Eyeshadow Palette. Dit palette bevat 4, wederom, matte oogschaduws. Deze liggen dichtbij elkaar qua kleur, goed voor een rustige, lichte, alledaagse ooglook. Binnenkort swatches en een uitgebreide review online!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dan, de eerste blush! De Sleek Life’s a Peach blusher. Een oranje blush met matte finish. Lijkt wellicht wat fel, maar met de lente op komst, een prachtig kleurtje! Houd JustRaisa in de gaten voor de review!

SAMSUNG CAMERA PICTURESAls laatste, nog een blush. Dit is de Makeup Revolution Baked Blushers Make Love Instead. Een mooie, zacht oranje blush met een mooie glans! Ik ben erg benieuwd naar deze blush, hij ziet er heel erg mooi uit. Ik was ook erg enthousiast over de Makeup Revolution Highlighter, dus ben benieuwd hoe de blush het doet! Binnenkort komt de review online!

Zo! Dat zijn een paar nieuwe artikelen. Binnenkort heb ik weer een nieuwe camera, dus dan komen de uitgebreide foto’s en reviews online, met looks! Wat vind je voor nu van deze producten en naar welke ben je het meest nieuwsgierig? Let me know!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

8 thoughts on “What’s new – Makeupmusthaves.nl

  1. Hoi Leonie,
   Bedankt voor je enthousiaste reactie! Van de week komt de review online van 1 van de blushes, de rest volgt snel (heb eindelijk mijn camera). Dus, stay tuned 😉
   Liefs,
   Raïsa

  1. Hoi!
   Wat leuk dat je mijn blog gevonden hebt 🙂 ik hoop dat je nog eens terugkomt, van de week komt er een review online van een van de blushes!

   Liefs,
   Raïsa

 1. wauw ziet er erg mooi uit. ben benieuwd hoe ze je bevallen 😀

  ps: ik heb een vraagje over je thema. ik heb namelijk de zelfde mij lukt het niet om in de pagina balk een zoekknop te zetten de zwarte balk boven aan. en ik krijg geen meerdere paginas bij mij komen allen artikelen op een pagina waardoor je dus eindeloos aan scrollen bent. mag ik vragen hoe jij dat hebt gedaan. liefs xxx melanie

  1. Hoi Melanie,
   Wat leuk dat je een kijkje komt nemen en een reactie achterlaat 🙂 kom zeker van de week terug, voor een review over een van de blushes! (Ik moest wachten op mijn nieuwe, camera vandaar dat het even duurde.)
   Het antwoord op jouw vraag: ik heb kopjes in de zwarte balk pagina’s genoemd, in plaats van categorieën, op deze manier kan je er op klikken en meerdere kopjes maken. Ik hoop dat het lukt, en dat ik je vraag goed begrepen heb :)! Succes met je blog.
   Liefs, Raïsa

 2. hallo. bedankt voor je reactie maar het is niet helemaal wat ik bedoel.

  in de zwarte balk heb jij een zoekfunctie rechts. dat krijg ik er niet ingezet.
  en als ik jou hoofdpagina naar onderscroll. kan ik klikken op bv nummer 2 nummer 3 jij hebt bv 5 artikels per pagina als ik op mijn hoofdpagina ben kan ik niet klikken op 1 of 2 bij mij zet hij al mijn artikels op de zelfde pagina. dus heb ik er 50 dan staan ze alle 50 op de zelfde pagina. ik weet niet of je mij snapt:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.