What’s new: MAC Speak Louder

Pas geleden konden jullie zien dat ik een lipstick uitzocht voor de bruiloft. In deze blog laat ik je er meer van zien!

thumb_DSC_0660_1024

De lipstick die ik uitzocht is Speak Louder. Een lipstick met, totaal tegen mijn voorkeuren in, een cremesheen finish. Ik wilde eigenlijk een matte lipstick, want die blijven over het algemeen langer zitten. Bovendien heb ik er een hekel aan als mijn haar aan mijn lippen blijft plakken haha!

thumb_DSC_0663_1024 thumb_DSC_0664_1024

 

Hoewel je het op de swatch bijna niet kan zien, glimt hij toch een klein beetje. Waarom ik dan toch voor deze ging? Omdat er geen dergelijke kleur was met een matte finish, zo simpel is het! Ik wilde graag een iets donkere kleur roze, die mijn lippen mooi zou laten uitkomen met mijn bruidsmake-up en hij mocht ook niet te heftig zijn. Nou denk je vast; ‘niet te heftig? En dan gaat ze hiervoor?’

thumb_DSC_0722_1024Het valt eerlijk wel mee! De glans is op deze foto echter wel erg goed te zien. Maar ik vind de kleur werkelijk prachtig.

thumb_IMG_5931_1024Met mijn hele gezicht op de foto, is het allemaal veel minder heftig! Ik ben super blij met deze kleur!

De lipsticks van MAC zijn te koop bij MAC Pro Stores, een aantal Douglas filialen en de MAC Counters van de Bijenkorf, en hebben een prijs van 19,50 euro per stuk.

Mijn 5e (of 6e of 7e) MAC lipstick! Wat vinden jullie van het kleurtje en wat is jouw favoriete lipstick en lipstick merk?

Liefs,

Raïsa

 

 

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

4 thoughts on “What’s new: MAC Speak Louder

  1. Wat een mooie lipstick. Deze kende ik nog niet van MAC. Hij staat je prachtig.

    1. Dankjewel! Ik kende hem ook nog niet, heb hem gekocht bij De Bijenkorf en het is ook de enige finish met een dergelijke kleur, echt een aanrader!

  2. Oeh wauw, het is echt een heel mooie kleur! En hij past heel goed bij je 😀

    1. Wat lief! dankjewel. Ik ben er echt super blij mee 🙂 MAC heeft geen dergelijke kleur met een matte finish, dus vandaar toch een cremesheen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.