What’s new: MAC Persistence

Een van de trends van deze winter is er eentje uit de jaren ’90. Namelijk de bruine lipstick. Hadden ze in die tijd nog een glanzende, frosting of glitter finish is het nu voornamelijk mat wat we zien. Zo ook deze mooie lipstick van MAC!

thumb_DSC_0632_1024

Mac Persistence is een baksteenbruine kleur. Het is een warme kleur bruin met een rode ondertoon.

thumb_DSC_0633_1024Op de swatch is erg goed te zien dat hij een rode tint heeft, terwijl dat eigenlijk wel mee valt.

thumb_DSC_0647_1024Wat een verschil tussen bovenstaande en onderstaande foto! Op de fullface foto is goed te zien dat de lipstick echt bruin in. Deze foto is dan ook zonder flits gemaakt.

Schermafbeelding 2016-01-17 om 20.32.31

Echt bruin! De rode ondertoon maakt hem draagbaar voor iedere dag. Op bovenstaande foto vind ik hem iets roder, dit heeft denk ik voor een deel met de flits te maken, dan hij in werkelijkheid is. Door de matte finish zijn wel alle lijntjes van de lippen goed te zien. Van ‘ver af’ is dit gelukkig niet zo goed te zien.

thumb_DSC_0621_1024De lipstick brengt gemakkelijk aan en is behoorlijk romig voor een matte lipstick. Dit is erg prettig, want je kan hem daardoor netjes aanbrengen. Persistence is geen nude lipstick, daar vind ik hem te donker voor, bij mezelf. De lipstick blijft heel lang zitten, dit is natuurlijk voor een groot deel te danken aan de matheid. Maar hij bleeft zeker 4-6 uur zitten. Daarna kan je hem bijwerken, wanneer je dit niet doet, vervaagt de lipstick op een mooie manier. Waardoor het niet storend is als je geen tijd hebt om bij te werken!

MAC lipsticks zijn te koop bij de counter in de Bijenkorf, bij een aantal filialen van Douglas en bij de MAC stores, voor een prijs van 19,50.

Ik ben erg blij met dit nieuwe kleurtje! Ik heb dan ook al behoorlijk wat complimenten gehad over deze nieuwe aanwinst. Ik had niet verwacht dat ik voor een bruine lipstick zou kiezen maar Persistence heeft me erg verrast! Wat vind jij van deze trend? Yay or nay?

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “What’s new: MAC Persistence

  1. Ik vind dat jij de kleur heel goed kan hebben. De trend vind ik eigenlijk ook wel erg leuk, alleen moet het je echt staan. Bij mij staat het bijvoorbeeld gewoon echt niet 🙂

    1. Bedankt Saskia, voor je leuke reactie! Er zijn natuurlijk veel verschillende tinten bruin met verschillende ondertonen. Misschien kan je je een keer laten adviseren bij de parfumerie of Bijenkorf? Wie weet vind je er toch een die bij je past!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.