What’s new: MAC Lipsticks

Hoi!

Was ik eerder nooit zo’n fan van lipsticks, begint mijn verzameling nu aardig uit de hand te lopen. Het begon allemaal met mijn eerste MAC lipstick Brave. En inmiddels heb ik weer 2 schatjes aan mijn collectie toe mogen voegen van dit prachtige merk. Lees gauw verder!

DSC_0404 DSC_0405

Links zie je Please Me, een oudroze kleur die heel goed kan voor elke dag.
Rechts zie je Pink Pigeon, een felroze rakker, die ik gerust ook naar kantoor draag maar op een feestje ook niet zal misstaan.

thumb_DSC_0099_1024

Het verschil tussen deze twee lipsticks is erg groot. Maar ik houd ervan. Waarom altijd voor ‘veilig’ gaan?Schermafbeelding 2015-07-26 om 17.21.47 thumb_DSC_0084_1024

Please Me is een prachtige lipstick, waar ik ontzettend blij mee ben! Brave is meer een kleur voor in de winter, dus die ligt stil in de la!
Schermafbeelding 2015-07-26 om 17.22.13 thumb_DSC_0025_1024Wat een felle kleur is Pink Pigeon toch! Ik was er eerst een beetje onzeker over, maar ondertussen heb ik dat allemaal opzij gezet. Want ik kreeg behoorlijk wat complimentjes.

Ik ben verkocht, MAC lipsticks zijn super fijn en ontzettend goed gepigmenteerd. Ook blijven ze goed zitten. Na de lunch breng ik hem meestal opnieuw aan. Deze twee hebben allebei een matte finish, waardoor het sowieso beter blijft zitten dan een glanzende finish.

Ben jij ook fan van MAC? Of het nou de lipsticks zijn of iets anders? MAC heeft voor iedereen wat moois. Je mag jezelf best af en toe verwennen met een mooi product, toch? Voor welk product zou jij gaan?

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “What’s new: MAC Lipsticks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.