What’s new: MAC lipstick Kinda Sexy

thumb_DSC_0166_1024Tijdens onze huwelijksreis op Curacao kwam ik langs een warenhuis / parfumerie. Hier moest ik natuurlijk even binnen kijken! Bij MAC kwam ik er meteen achter dat de prijzen aanzienlijk lager waren dan in Nederland. In plaats van 19,50, betaalde ik nu nog geen 15,00 euro! Al gauw wist ik dat het Kinda Sexy moest worden. Lees gauw verder voor swatches!

thumb_DSC_0171_1024Kinda Sexy is een lipstick uit de matte collectie van MAC. Dit vind ik persoonlijk een van de fijnste. Voornamelijk omdat ze super lang blijven zitten en ondanks de matte finish brengen ze niet stug aan. Fijne bijkomstigheid!

thumb_DSC_0016_1024 Kinda Sexy is een warme oranje/bruine kleur. Het is een goede lipstick voor elke dag en heeft een rustige uitstraling. Door de matte finish zijn de lijntjes op je lippen wel beter te zien. Maar dat is voornamelijk van dichtbij.

thumb_DSC_0042_1024Want bij de fullface foto vind ik het heel erg meevallen. Nu ik wat bruiner ben, door de vakantie, vind ik de kleur nog mooier uitpakken. Het is echt een beetje een nude kleur, lekker onopvallend maar toch wat meer kleur dan mijn lippen.

De lipstick blijft erg lang zitten. Na 5 uur, flink wat water gedronken te hebben en geluncht, zit hij er nog steeds mooi op. Daarnaast, vervaagt hij erg mooi omdat het een lichte kleur is. Je krijgt geen lelijke randen, wat erg fijn is als je even geen tijd of zin hebt om bij te werken. Ik ben ontzettend blij met inmiddels alweer de 8e(!) MAC lipstick in mijn collectie. Ik zal hem dan ook nog heel veel gaan dragen.

Ken jij de kleur Kinda Sexy al? Of heb je zelf lipsticks van MAC? Ik ben erg benieuwd naar wat jouw favoriet is, op dit moment staat deze hoog op mijn lijstje. Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,
Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.