What’s new: MAC A Whole Lotta Love

Maandag konden jullie al de lipstick zien, voor mijn bruidsmake-up. Maar een blush koos ik nog niet! Uiteindelijk ben ik overstag gegaan en koos ik, deze wel heel heftige, blush uit!

thumb_DSC_0671_1024

Woow dat is een roze rakker! Toen ik hem zag bij De Bijenkorf vond ik hem mooi maar ik had ook mijn twijfels. Was hij niet te heftig op mijn heel witte huid? Ik ga natuurlijk wel onder de zonnebank voor onze grote dag, maar dan nog. Hij is wel errug roze! Wel wilde ik graag een romantische look en daar past roze dan weer erg goed bij. En dan die naam: A whole lotta love, beter kan toch niet voor een bruidslook?

thumb_DSC_0675_1024

Hij lijkt bijna neon, maar het valt mee hoor 🙂

thumb_DSC_0676_1024De blush is ontzettend goed gepigmenteerd. Mijn hand is bruiner dan mijn gezicht dus heel voorzichtig aanbrengen is van belang! We gaan voor natuurlijk en romantisch, niet voor overhit.

thumb_DSC_0690_1024Met een grote poederkwast breng ik mijn blush het liefste aan. Voordat ik de kwast op mijn gezicht zet, tik ik hem eerst even aan. Hierdoor kan ik hem goed opbouwen en ben ik niet in een keer roze. De blush geeft op deze manier een gezonde blos.

Verder voor deze look draag ik:
* Max Factor CC Cream in Fair
* Etos concealer in 001
* Mac Prep&Prime transparent powder
* Catrice wenbrauwpoeder
* Etos volume mascara
* Urban Decay Naked 1 palette
Op het bewegend ooglid bracht ik Sidecar aan. In de crease heb ik Naked en Half Baked in de buitenste ooghoek. Als laatste; op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek bracht ik Virgin aan.

De blush past ontzettend goed bij de lipstick MAC Speak Louder. Mijn look is zo goed als compleet, het enige dat ik nog moet kopen is de foundation en poeder. De foundation en poeder moeten allebei zonder SPF zijn, in verband met het weerkaatsen van de flits op foto’s. Maar daar wacht ik nog even vanwege mijn zonnebrandkuurtje!

Vraagje: draag jij vaak make-up en wat zijn dan de producten die je altijd draagt? Voor mij hoort blush daar echt wel bij. Let me know!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.