What’s new: Keune shampoo & conditioner

De afgelopen maanden heb ik last van een droge hoofdhuid. Ik gebruikte Andrélon shampoo speciaal voor de hoofdhuid maar daar was ik toch niet meer zo enthousiast over. Bij de kapper werd mijn haar gewassen met shampoo van Keune, uiteindelijk kocht ik hem op thuis ook te gebruiken.

thumb_DSC_0159_1024

De shampoo en conditioner zijn verpakt in een saaie fles. De fles is namelijk helemaal wit met alleen wat tekst en onderin een gekleurde streep. Maar hé, soms is er ook niet meer poespas nodig. Als het product doet wat het moet doen, dan zie ik geen probleem.

De shampoo breng ik eigenlijk alleen aan op de hoofdhuid en de conditioner in de ‘losse’ haren, niet direct op de huid. De conditioner laat ik een paar minuten intrekken en mijn haar is daarna heerlijk zacht en glanzend.

Na een aantal keer mijn haar met deze shampoo gewassen te hebben, heb ik een oordeel geveld. Ik was mijn haar niet elke dag, dat is sowieso niet goed voor je haar, maar de kapper had gezegd dat het een paar weken duurt voor je resultaat ziet. Hoe minder je je haar wast, hoe sneller je resultaat hebt.
En ze had gelijk. Ik heb namelijk binnen een paar weken al resultaat! Mijn hoofdhuid is veel rustiger en is niet meer rood en mijn haar is lekker zacht en glanst meer.

Hoewel het dus echt een stuk duurder is dan shampoo van de drogist, merkte ik echt heel snel verschil. Ik vind het het geld daarom echt waard! Ik was mijn haar maar 2 keer in de week dus ik doe ook nog eens heel erg lang met 1 fles.

Heb jij weleens shampoo geprobeerd van de kapper? Of heb je een andere favoriet haarproduct? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.