What’s new: haarborstel TangleTeezer

Al jaren gebruik ik een TangleTeezer als haarborstel. Mijn haar klit namelijk behoorlijk en doordat het ook erg dik is, had ik vaak, met ‘gewone’ borstels, de borstel in mijn haar en het handvat in mijn hand; afgebroken. Een haarborstel zonder handvat is dus ideaal voor mij.

thumb_DSC_0058_1024

Maar na jaren dezelfde TangleTeezer te hebben gebruikt, was hij niet meer schoon te krijgen (ondanks dagelijks schoonmaken) en de tanden stonden helemaal uit. Mijn haar werd vet van het borstelen en de klitten gingen er niet goed uit. Tijd voor een nieuwe dus.
Mijn eerste TangleTeezer kocht ik bij een klein winkeltje in Rotterdam, waar ze voornamelijk Engelse en Amerikaanse make-up en beauty producten verkochten, voor 16,95. Inmiddels zijn ze gewoon te koop bij Etos en kosten ze nog maar 7,95! Wat een prijsverschil!

thumb_DSC_0059_1024

Ook is er nu een nieuwe TangleTeezer verkrijgbaar, voor dik en gekruld haar. Nou is mijn haar niet mega gekruld maar wel erg dik. Dus besloot ik voor deze variant te gaan. En wat is de kleur mooi!

thumb_DSC_0060_1024
Wat ik altijd erg fijn vindt aan deze haarborstels, is de grip. Doordat er geen handvat aan zit, kan je goed voelen wat je doet tijdens het borstelen en hoef je dus niet te hard aan je haar te trekken. Ook zijn ze erg makkelijk mee te nemen door het formaat en goed schoon te houden (na 5 jaar is het gewoon tijd voor een nieuwe haha).
De borstel bestaat in principe dus uit 1 geheel waardoor ik hem ook niet zomaar kapot maak.

Dit soort haarborstels zijn er ook van andere merken, zag ik pas geleden. Maar op de een of andere manier kies ik toch altijd voor dezelfde. Wat kan ik zeggen…? Never change a winning team?

Heb jij weleens een TangleTeezer gebruikt? Wat is jouw favoriete haarborstel? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.