What’s new: Chanel Vitalumière poeder

Zo’n 2 jaar geleden is Justraisa.nl voornamelijk begonnen als persoonlijke beautyblog. Inmiddels is de nadruk meer gekomen op de persoonlijke kant maar beauty blijf ik heel erg leuk vinden. Vandaag deel ik met jullie een nieuw product dat ik heb gekocht: Chanel Vitalumière poeder.

thumb_DSC_0001_1024

Nu ik geen student meer ben, vind ik dat ik best af en toe luxe make-up producten mag kopen. Ik zie het vaak als een investering als het een mooi product is en ik ga ook niet over één nacht ijs. Ik bedenk eerst wat ik wil hebben en dan kijk ik of ik geld opzij zet voor een high end product of dat ik ruimte heb in mijn budget deze maand. Zo ging het ook met dit prachtige poeder van Chanel.

Al langere tijd wilde ik graag een los poeder vanwege mijn vettige T-zone. Bij andere  bloggers had ik positieve reviews gelezen over de Vitalumière loose powder. Ook gebruik ik de foundation van Chanel en wilde ik graag een bijpassend poeder. Dat was erg makkelijk gevonden in deze lijn!

thumb_DSC_0003_1024

De verpakking is, zoals we van Chanel gewend zijn, redelijk simpel maar doeltreffend. Bij dit poeder krijg je ook een kleine kabuki kwast. Hoewel ik liever mijn eigen kwasten gebruiken, vond ik dit geen slechte toevoeging. De kwast is erg compact, wat ik persoonlijk niet zo prettig vind om poeder aan te brengen maar hij is wel erg zacht en als je even niets anders hebt, is het toch wel makkelijk.

thumb_DSC_0004_1024

Als je de deksel opendraait zie je een klein gaasje waar het poeder door heen komt. Dit zorgt ervoor dat je niet te veel product in een keer gebruikt. Ik tik de kwast wel nog even af, om zo min mogelijk te gebruiken.

Ik ben erg blij met dit poeder omdat het precies doet wat ik hoopte! Het zorgt er echt voor dat mijn make-up de hele dag mooi blijft zitten en mijn T-zone niet zo gaat glimmen. Wat  ook erg fijn is, is dat het dezelfde kleur is als mijn foundation en dus mijn huid en daarmee mooi doorloopt in mijn hals.
Met een vast poeder deed ik altijd al meer dan 3 jaar, ik ben erg benieuwd hoe lang ik hier mee ga doen.

Heb jij weleens high end producten gekocht voor make-up? Wat is jouw favoriet? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.