What’s in… my bag?

Hoi!

Pas geleden heb ik mezelf blij gemaakt met een nieuwe tas. Net als (bijna) iedere vrouw ben ik geeeeek op tassen! En, hoewel vriendlief vindt dat ik heeeeel veel tassen heb, vind ik het wel meevallen! (Zeker als ik het vergelijk met andere vrouwen). Ik gebruik al 2,5 jaar dagelijks mijn Cowboysbag, een tas waar ik ook lang over nagedacht heb en voor gespaard heb, waar ik ook nog steeds heel erg blij mee ben! Toch wilde ik ook een alledaagse zwarte tas. Zwart past toch bij meer dingen. Dus ging ik op zoek. In Kopenhagen werd ik verliefd op de TAS van de vrouwelijke gids. Het was een Fjällraven tas, een outdoor merk. Sportief door de stof, netjes door het model. Inmiddels heb ik hem in huis, hij is perfect! Je kan hem op 3 manieren dragen; als schoudertas, als handtas en als rugzak.

P1020720

De tas weegt niet zoveel, ik heb er ook niet meer zoveel spullen in zitten nu ik niet meer naar school ga. Wat zit er in?
P1020722

1. Mijn make-uptasje, wat eigenlijk meer een tasje is met handige spulletjes voor onderweg. Wat daar precies in zit, vertel ik een andere keer!
2. Mijn portemonnee, die vol zit met oude bioscoopkaartjes.
3. Rexona deodorant, mijn favoriet!
4. Oplaadsnoertje voor mijn iPhone, dan kan ik op mijn werk mijn telefoon opladen.
5. Oortjes, als ik alleen onderweg ben met het OV vind ik het fijn om muziek te luisteren, lijkt de tijd toch net iets sneller te gaan!
6. Mijn Nalgene drinkfles. Ik heb altijd een fles water mee, ik drink de hele dag door veel water, dus ook als ik onderweg ben of tijdens een middagje shoppen!

P1020721

 

Natuurlijk zitten ook mijn sleutels in mijn tas, maar dat lijkt me logisch! 🙂

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “What’s in… my bag?

  1. Heel veel geluk er mee, en Raisa, ik heb heel veel tassen, maar er zijn speciale modellen, van specialen ontwerpers waar ook ik voor spaarde. En vaak wachtte ik ook nog tot ze afgeprijst waren. En ze worden nog geregeld gebruikt en gepoest, en zijn bijna allemaal ouder dan 45, 30, 25, en 10, jaar oud! Dat is pas duurkoop is goedkoop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.