Weekly Photos #73: Ziekenhuisopname

Wat een hele leuke week had moeten worden, met het kraamfeest als kers op de taart, verliep even anders. Op donderdag gooide een ziekenhuisopname roet in het eten… Kijk je mee?

Maandag

Een lieve vriendin komt met haar gezin gezellig koffie drinken en we gaan naar de speeltuin, terug naar huis is Fabi een beetje moe maar gelukkig is daar Papa Paard!

Dinsdag
‘s Ochtends gaan we even op mijn werk langs en Fabi krijgt deze leuke flamingo. Hij is er super blij mee en z’n waterfles moet er de hele tijd in staan.

‘s Middags gaat hij eigenlijk naar de opvang maar hij is erg verdrietig dus terwijl ik Marly uitlaat, word ik gebeld of ik hem wil komen halen. Het laatste stukje naar huis laat Fabi Marly uit.

We kregen maandags een heerlijk vers pakket voor tomatensoep en die maak ‘s avonds.

Super lekker! En zelfs Fabi zit te smikkelen.

Woensdag
Het snoep voor de candytable komt binnen voor het kraamfeest!

En ook de rest van de boodschappen voor het feest.

Ollie begint met lachen maar het vastleggen is nog een beetje lastig…

Fabi wil graag onze vlog van Disneyland terug kijken, wat was hij hier nog klein!

‘s Middags komt mijn zusje gezellig langs en uiteraard krijgt Fabi haar weer zo ver dat ze alle glijbanen af gaat, haha!

Donderdag
Mijn moeder is er om fijn met Fabi te zwemmen, dat is leuk!

Helaas verloopt de rest van de dag minder leuk, we komen met Olivier op de spoedeisende hulp terecht. Tijdens het wachten spot Fabi meerdere ambulances.

Wachten…

Ollie moet een nachtje ter observatie blijven in het ziekenhuis. Hij heeft namelijk uitdrogingsverschijnselen. Hij krijgt een infuusje om aan te sterken.

Fabi speelt op de kinderafdeling met deze geweldige politie auto van Little Tikes.

Om 21.45 zitten we aan McDonalds eten in de ziekenhuis kamer.

Vrijdag
Ziekenhuis ontbijtje. We hadden gelukkig een goede nacht gehad.

Na wat onderzoeken mochten we weer naar huis, jeeh! Ollie was voldoende aangesterkt en er was gelukkig geen ernstige oorzaak waar hij aan geholpen moest worden.

Wel leuk; ik had een bestelling gedaan bij H&M. Deze leuke setjes voor de jongetjes zijn nog veel te groot maar perfect voor kerst. Hoe schattig is dit?

Zaterdag
Fabi is ook zo blij dat Ollie weer thuis is! Ze doen samen een dutje op de bank in de tuin in de schaduw bij mij. Fabi houdt Ollie goed vast, zo lief dit!

Tompoucen voor de vrouwen die de WK Finale hebben gehaald, lekker.

Deze mooie bloemen krijg ik van mijn werk voor de ziekenhuisopname van Ollie. Gelukkig is hij weer thuis en kunnen we genieten van de bloemen.

Deze week verliep anders dan gehoopt. We moesten iedereen afzeggen voor het kraamfeest maar gelukkig konden we snel een nieuwe datum prikken namelijk komende zaterdag! Dus komende week wordt als het goed is, iets feestelijker!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.