Weekly Photos #71: Uitstapjes en 39 weken zwanger

Afgelopen week deden we een paar leuke uitstapjes, Robin’s vakantie begon namelijk. Ook ging ik voorbij de 39 weken zwanger, iets wat ik bij Fabi maar net gehaald heb!

Maandag
We hadden de Isofix voor de Maxi-Cosi al in de auto staan maar toen kwamen we er achter dat Robin niet kon rijden. Dus op maandagochtend ruilde Robin de 2 autostoelen om.

Daarna gingen we naar de dierentuin. Omdat we de auto altijd parkeren bij de nieuwe ingang, zien we vaak hetzelfde deel van de dierentuin. We beginnen namelijk altijd in het Oceanium.

We namen ook een kijkje in het nieuwe Ringstaart Maki verblijf. Waar de dieren gewoon los lopen. Fabi vond het prachtig en dacht dat het poesjes waren met die lange pluizige staarten. Uiteraard mag je de diertjes niet aaien!

Fabi zocht dit mooie boekje uit in het winkeltje.

Dinsdag
Lunchtijd! Ik maak deze monkeyplatter met rauwe groenten, yoghurtdip en pitabrood.

Ik had een nieuwe bikini besteld en deze is zo mooi! Het broekje is niet zo klein (waar ik echt niet van hou) en doordat het topje met losse ‘touwtjes’ is, kan je hem zelf makkelijk verstellen. Fabi heeft ook een blauw-wit gestreepte zwembroek dus we kunnen lekker matchen!

‘s Avonds een ijsje, dit is de nieuwe Magnum white & cookie. Hij is lekker maar voor Magnum vind ik hem een beetje saai (oepsie). Mijn favoriet blijft toch de witte met aardbeienijs, helaas is die uit het assortiment…

Woensdag
39 weken! Fabian werd geboren met 39 weken en 1 dag dus iedereen verwachtte dat dit kindje ook rond die tijd zou komen…

Fabi speelt ondertussen lekker op de opvang in de zandbak. Nog meer ouders die bewust thuis geen zandbak hebben omdat je kind dat ergens anders kan doen?

Boekjes lezen. Dit boek met voertuigen is nog best lastig maar Fabian vindt het fantastisch om dingen aan te wijzen en te vertellen wat hij allemaal ziet. Bij het vliegtuig begon hij gelijk over mijn zus die altijd met het vliegtuig moet komen.

Nog meer boekjes lezen.

Een klein ijsje na het eten, op de grote stoel aan de tafel.

Donderdag
Na de zwemles drinken we nog altijd wat in het zwembad en eten fruit. Fabi heeft een nieuwe verstop plek gevonden. Deze lieve foto werd gemaakt door mijn zusje, die gezellig mee was geweest zwemmen.

Nadat we naar zwemles waren we geweest, gingen we naar de speeltuin.

Ook zij moest van de glijbaan.

Vrijdag
Een tijdje terug ontdekte ik etherische oliën, elke avond smeer ik bij Fabi een speciale blend om lekker te kunnen slapen. Hij weet dat zo goed, dat hij het inmiddels zelf wil doen!

Zaterdag 
Robin heeft vakantie! Dus uitgebreid ontbijten met z’n drietjes.

Daarna werkt hij hard verder in de voortuin.

Na het eten een ijsje, kan gewoon.

Voor het slapen gaan, gaan we nog met z’n allen naar buiten. Fabi kan nog even van de glijbaan. Zo lief hoe ze samen spelen.

Zondag
We gaan gezellig naar Intratuin. Fabi vindt de konijntjes reuze interessant.

Maar ook het (knuffel)hondje moet even geaaid worden.

Daarna was het tijd om even uit te rusten op de schommelbank, dat vonden de heren wel wat!

Lekker broodje eten samen.

We hebben nog 1 ding nodig voor het avond eten en op het winkelcentrum mag Fabi nog even in het busje. Prachtig vindt hij dat!

Bij de Intratuin kochten we niet zoveel, behalve deze bezem. Fabi wil zo graag helpen en deze kinderbezem kostte een paar euro.

Dat was het! We zijn erg benieuwd wanneer de baby komt en wachten geduldig af tot die tijd ondernemen we leuke dingen met z’n drietjes!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.