Weekly photos #62: rustig aan en Fabi spam

Afgelopen week deden we het lekker rustig aan, na een druk weekend van vorige week. Bereid je voor op heel veel foto’s van Fabi!
Dinsdag
Voor Fabi naar de opvang gaat, mag hij nog even van de glijbaan in de straat. Hij is daar nu helemaal weg van, zo leuk om te zien.
Tijd om carnaval te vieren op de opvang. Op maandag was hij verkleed als draakje en op dinsdag als Mickey uit Fantasia, met een beetje fantasie 🙂de oortjes hebben we gekocht in Disney vorig jaar.
 
Woensdag
Hier had ik naar uitgekeken! Had ik vorige week de meet&greet met Marjon van MAMA to the max, zat ik nu in haar vlog. Zo leuk en ook een beetje gek om mezelf terug te zien!
 
En toen stonden we om 19.45 uur in de Albert Heijn. Fabi had z’n speentje achter de bank gegooid en ik kon hem nergens meer terug vinden. Dan maar even nieuwe kopen.
 
Donderdag
Op donderdagochtend hebben we altijd zwemles en daarna drink ik nog even koffie met de andere moeders terwijl de kindjes lekker genieten van een fruithapje.
Heel vermoeiend dat zwemmen!
Terwijl Fabi binnen verder sliep, lakte ik mijn nagels.
Oeh, ik deed een bestelling bij Buissoniere! Kennen jullie deze webshop? Het is een Belgische webshop vol met leuke, klassieke kleertjes voor zowel meisjes als jongetjes, met leuke prijsjes.
‘s Avonds hebben we een beetje een feestmaal, varkenshaas met aardappelballetjes en verse bloemkool. Lekker!
Vrijdag
Robin zet Fabian’s nieuwe kast in elkaar! We moeten de kamer nog wel verven maar het krijgt steeds meer vorm. Ik vind het zo leuk om te zien hoe mijn bord op Pinterest tot leven komt en ik bijna alles kan afvinken. Volgen jullie mij al op Pinterest?
Fruitmomentje na een lang slaapje.
Zo lief! Vanwege de aanhoudende zwangerschapsmisselijkheid, stuurden Marjon en Dees mij een roller met etherische  olien, speciaal tegen de misselijkheid.
Deze XXL hydrofiel kocht ik bij Zeeman voor een paar euro, als cadeautje voor iemand. Wij hebben zoveel hydrofielen gebruikt bij Fabian en de XXL zijn ideaal voor na het douchen of zwemmen.
Daarna moeten we door naar scouting. Robin helpt met de Jantje Beton collecte en wij wachten op de frietjes. Ondertussen leest Fabi in de Donald Duck.
Zaterdag
Hobbelend het weekend in! Deze prachtige hobbelmamoet kreeg Fabi voor z’n geboorte van mijn ouders. Nu hij 1,5 is, vindt hij hem echt heel leuk en blijft hij er ook een geruime tijd op zitten.
Marly had mijn make-up spons kapot gebeten dus ik kocht een nieuwe. Deze van Real Techniques is zo fijn.
Tijd voor koffie met wat lekkers natuurlijk.
Fabi viel vrij snel in slaap, om gewoon pas na 3 uur weer wakker te worden.
En hoe vrolijk werd hij wakker! Helemaal uitgerust.
‘s Avonds gaan we naar de verjaardag van Robin’s beste vriend, dus ik kleed me even om. Het wordt toch lastiger om een leuke outfit te bedenken die nog past. Maar ik wil ook geen nieuwe zwangerschapskleding meer kopen. (oh en ik moet echt de spiegel schoonmaken hahaha)
Heel moe! Na de verjaardag valt Fabi direct in slaap, terwijl wij even de uitslag van Wie is de Mol? terugkijken.
Zondag
Ik ben ook nog wel een beetje moe, dus tijd voor een grote latte.
‘Onwijs zin in een Bossche Bol’ app ik naar Robin. En de lieverd, neemt dat dan ook gewoon mee. Hij weet inmiddels dat hij z’n zwangere vrouw maar beter tevreden kan houden met lekkere dingen hahahha
Dat was het voor deze week! Ik hoop dat komende week de pakketjes binnen komen met de nieuwe kleren voor Fabi. We gaan naar de open avond van het bevalcentrum en hebben de intake met de kraamzorg. Op zaterdag ga ik nog wat leuks doen met een vriendin en verder natuurlijk ook uitrusten en hopelijk met de kamertjes verder!
 
Liefs,
Raisa
Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Weekly photos #62: rustig aan en Fabi spam

  1. Leuke blog heb je! Super leuk gedaan! Mijn complimenten!
    Groetjes Gaby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.