Weekly Photos #60: terug uit NY en de eerste zonnestralen

Vorige week maandag kwam ik terug uit NY (pff klinkt nog zo kort geleden)! Dit weekend konden we al heerlijk genieten van de eerste zonnestralen en dat hebben we ook zeker gedaan. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag
Kijk wie mij op stonden te wachten bij arrivals. En als echte heren betaamt, regelden ze samen dat mijn koffertje bij de auto kwam. Zo lief!

Dinsdag
Ik nam niet veel souvenirs mee uit NY (waarom vertel ik later) maar de bijzondere smaken m&m’s kon ik niet laten liggen. Een lekkere snack voor op kantoor, waar ik op dinsdag weer fris en fruitig zat (geen grap).

‘s Avonds deelde ik met Robin deze bijzondere smaak met amandelen. Erg lekker, jammer dat we deze in Nederland niet hebben!

Woensdag
We gaan nog even door met die gekke smaken m&m’s! Hier de witte met pinda, lekker maar niet zo uitgesproken ofzo…

Donderdag
Valentijnsdag! Na de zwemles hadden we een lekkere brunch en tompoucen. Fabi zat heerlijk te smikkelen want hij had het al een week over taart haha.

Van Robin kreeg ik deze mooie roos, snoepjes en een lief kaartje. Wij doen nooit heel bijzonder met Valentijn maar wel altijd een kaartje en een kleinigheidje voor elkaar.

Daarna ging ik samen met Fabi meubels kopen voor zijn nieuwe kamer bij Ikea.

Door naar Babypark, waar we spulletjes kochten voor de baby!

De buit voor Fabi. Te gekke lampjes en fotolijstjes. De meubels zelf worden bezorgd, ideaal!

En de buit voor de baby, een prachtige mobiel van Baby’s Only (hij speelt it’s a small world), een matrasje (dat ik helaas terug moest brengen want de maat was niet goed), een muziekknuffel voor aan het wiegje en 2 hoeslakentjes.

Vrijdag
Robin moet even naar de Groothandel voor een gesprek over BHV oefening en komt daar deze enorme paashaas tegen. Voor 5 euro kon hij deze natuurlijk niet laten liggen!

Fabi vermaakt zich prima zelf dus ik ga even met een latte op de bank.

Daarna upload ik alle beelden van NY want we hebben gevlogd!

Fabi zet ondertussen zelf Junglebook aan. Erg interessant.

Yes, nieuwe schoenen en in de sale.

‘s Avonds neem ik Fabi even mij naar mijn werk voor een afscheidsborrel van 3 collega’s! Hij vermaakt zich wel prima en waar hij gaat, gaat konijn, zo schattig!

Zaterdag
Zo fijn, Ikea levert de meubels al om 10 uur. Er is nog niets gebeurt in Fabi’s nieuwe kamer maar als we dan de muren geverfd hebben, is het snel klaar.

Lunch om 14.30 uur, ookal lijkt het meer ontbijt. Magere kwark met zelfgemaakte granola en een latte.

Fabi eet keurig zijn bordje pap.

Heerlijk buitenspelen in de speeltuin. Zo leuk om te zien hoe hij zelfstandig wordt, zelf op het trappetje klimmen en zelf van de glijbaan. Met konijn, dat dan weer wel. Genieten, die eerste zonnestralen!

Tijd voor het eerste ijsje. Dit leek echt een super goed idee maar de hele doek zat onder. Hij heeft enorm zitten smikkelen!

Zondag
Tijd voor Wie is de Mol? Robin moet vaak op zaterdagavond werken en daarom kijken we het dan samen terug op zondagochtend. Jeetje, wat een spannende aflevering weer!

Warm eten voor de lunch, frietjes! Robin moet weer werken en op deze manier heb ik ‘s avonds alleen met Fabi niet zoveel werk. En omdat het weekend het is, mag het best ongezond.

De zandtovenaar, dat vond meneer Fabian wel wat.

Daarna heeft hij bijna een uur in de tuin gespeeld met z’n bal, heerlijk zonder jas. Want onze tuin is op het zuiden en uit de wind!

Dat was het weer voor deze week! Ook komende week verwachten we mooi weer. Dus daar gaan we zeker weer van genieten. Daarnaast is mijn schoonmoeder jarig, hopen we een bezoekje te brengen aan de dierentuin en misschien een begin te maken met Fabi’s kamer? Wie weet, fijne week!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.