Weekly photos #5: lunchen en naar de Efteling

Afgelopen week was zo ontzettend leuk! Het leek bijna wel vakantie, we deden zoveel gezellige dingen. We gingen er met het gezin op uit, ik ging thee drinken, we gingen naar de Efteling en ik vierde EINDELIJK mijn 25e verjaardag!

Maandagthumb_IMG_9857_1024
We hadden vandaag een rustig dagje. Fabian had een lekker boxpakje aan.

thumb_IMG_9816_1024Ik ging weer lekker sporten. We hebben deze week veel (leuke) plannen waardoor er niet veel tijd is om te gaan dus ik grijp deze gelegenheid aan!

thumb_IMG_9819_1024Voor de lunch maak ik een lekkere salade met paprika, tomaat, komkommer, feta en avocado.

thumb_IMG_9820_1024Die eet ik op tijdens het kijken van de Gilmore Girls. Ik ben bijna klaar met seizoen 5 dus nog maar 2 seizoenen te gaan.

thumb_IMG_9821_1024‘s Middags ga ik even naar Ikea, ik moet nog nieuwe kleerhangertjes en koop nog iets voor mijn verjaardag van zondag.

thumb_IMG_9823_1024Het is zo koud buiten, eenmaal weer binnen, laat ik Fabian’s muts even op. Het staat hem zo schattig!

Dinsdag
thumb_IMG_9824_1024Alle plankjes hangen! We zijn zo blij met het resultaat!

thumb_IMG_9825_1024Ook hangen we samen de kerstster boven de voordeur, in het donker ziet het er erg gezellig uit.

thumb_IMG_9826_1024Mijn lieve vriendinnetje van het werk komt weer eten, we maken burrito’s. Robin is aan het werk dus extra voor ons.

thumb_IMG_9829_1024Ze maakt een lieve foto van mij met Fabian, die overigens overal door heen slaapt!

Woensdag
thumb_IMG_9832_1024Een van zijn kraamcadeau’s was Sophie de Giraffe. Nog niet eerder gebruikt, maar hij zit nu in een fase dat hij van alles aan het ontdekken is dus ik haalde deze uit de kast. Het was een groot succes.

Donderdag
thumb_IMG_9837_1024Met de meiden van mijn zwangerschapscursus gaan we thee drinken in de buurt, dit loopt uit tot een lunch. En aangezien we nu allemaal bevallen zijn, mogen we weer carpaccio. Dit broodje smaakte ons erg goed!

thumb_IMG_9839_1024Wat een attractie waren we met al die wagens, het is ook wel een mooi gezicht.

Vrijdag

thumb_IMG_9842_1024Omdat ik zondag mijn verjaardag vier, leek het me leuk verse bloemen in huis te halen. Bij de bloemist bij ons vlakbij laat ik een veldboeketje samenstellen met voornamelijk roze. Ik ben er weer erg blij mee en dit kost maar een tientje!

Mijn nichtje komt gezellig langs en ‘s avonds eten we bij vrienden en doen we spelletjes. In the heat of the game heb ik geen foto’s gemaakt.

Zaterdag
thumb_IMG_9844_1024Vandaag gaat Fabian voor het eerst naar de Efteling. De kleine man heeft er zin in!

thumb_IMG_9845_1024Hoewel hij in de rij op mijn arm sliep, keek hij in de Fata Morgana zijn ogen uit.

thumb_IMG_9847_1024Ook de Carroussel was een groot succes. We zaten samen in een koets en hij vond de muziek en de lichtjes prachtig. Hij was zelfs boos toen de carroussel stopte.

thumb_IMG_9848_1024Rond een uur of 4 begon het heel hard te regenen, deze regenboog was daarvan het resultaat.
We hebben een super leuke dag gehad! Fabian is in de Droomvlucht, Fata Morgana en de Carroussel geweest die hij alledrie heel erg leuk vond. Mijn zusje had zich heel erg verheugd om met hem in de Carnaval Festival te gaan, daar sliep hij helaas door heen. (Je verwacht het niet). ‘s Avonds sliep hij als een roosje, moe van een drukke volle dag.

Zondag
thumb_IMG_9856_1024Om 10 uur kwamen twee vriendinnetjes helpen met voorbereidingen voor de lunch. Renée waagt een dansje met de kleine Fabian!

thumb_IMG_9849_1024Eindelijk, na 2 maanden, vierde ik mijn verjaardag. Ik vond namelijk dat ik mijn 25e verjaardag niet zomaar voorbij mocht laten gaan. Aankomende woensdag kan je meer lezen over mijn verjaardagslunch voor vriendinnen. Voor nu alleen deze foto.

Aankomende week wordt ook weer erg leuk! Mijn moeder komt twee keer, ik ga even naar mijn werk (ik hoef pas in januari weer te beginnen) en Sinterklaas komt natuurlijk aan! Ga jij met je kinderen naar de intocht kijken? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.