Weekly Photos #47: lekker huiselijk

Afgelopen week was lekker huiselijk, we deden niet zoveel bijzonders! Dinsdag was ik jarig maar dat hadden we natuurlijk vorige week al gevierd dus hield ik het klein.

Maandag
Robin is thuis in de ochtend met Fabi en die heeft helemaal de bal ontdekt. Niets liever doet hij, dan de hele dag met de bal spelen.

Als ik hem ‘s avonds naar bed breng, pakt hij nog zijn haarborstel. Zo schattig hoe hij zelf zijn haartjes wil kammen.

Dinsdag
Lekker ontbijten met zelfgemaakte granola!

Hoeraaa, ik ben vandaag jarig!

Als ik op kantoor kom, is mijn bureau helemaal versierd door mijn manager, zo lief! Ook werd ik verwend met cadeaubonnen voor Douglas en trakteerde ik hen op mijn zelfgebakken lekkers.

Robin stuurt deze foto, wat lijkt Fabian hier ineens groot. Jammer van die sokken op de achtergrond waar hij mee heeft gespeeld haha

Op de kinderopvang vermaakt hij zich ook prima, hij verzamelt speelgoed en kruipt daarmee de hele groep over.

‘s Avonds komt een vriendinnetje eten en ik maak ceasar salad met patatjes, smullen!

Zij heeft voor mij nog een kleinigheidje, lekkere bonbons, die maken we meteen open…

Donderdag
We laten met z’n drieën Marly uit en gaan op de terugweg langs de grote speeltuin in de buurt. Fabi vindt die glijbanen wel wat!

Voor het avondeten maak ik een curry, super lekker met naan en heel gezond.

Daarna lezen we met z’n drietjes ‘Stap maar op mijn bezemsteel’ een van Fabi’s nieuwe favorieten. Maar daarna moeten we toch nog zijn all time favourite ‘De Gruffalo’ lezen.

Vrijdag
Er komt nog een vriendinnetje langs voor mijn en Fabi’s verjaardag! Ik had soesjes gekocht. Op de doos stond 16 en ik had er 21, wat een geluk!

Koffie met wat lekkers, de schaal soesjes kon niet lang blijven staan want Fabi wilde het liefst de hele schaal…

Renée moet voorlezen, ‘De Gruffalo’ natuurlijk!

Daarna gaan we even met haar naar Ikea, ze is namelijk net verhuisd en dan doen wij ook even iets anders dan thuis zitten. Maar tijdens de korte autorit valt Fabian in slaap. Zelfs van het los maken van de gordel wordt hij niet wakker…

Wat vinden jullie van Fabi’s nieuwe hoed?

Door al die verjaardagsbaksels, had ik nog ingrediënten over. Lekker chocolade potjes gemaakt.

Robin doet een spelletje met Fabian terwijl ik mijn tandenpoets. Zo lief om te zien hoe ze  samen zijn.

Zaterdag
Pakketjes tijd!! Onder andere Fabian’s nieuwe winterjas..

Van een cadeaubon kocht ik een mooi product van Chanel, snel meer!

Robin moet laat werken en daarom eten we warm ‘s middags, saoto soep, mmm. Na het eten ga ik nog even met Fabian op pad en koop nog meer winterkleertjes voor hem in maat 80. Binnenkort een shoplog!

Ohjee, zijn bal ligt onder de bank…

Zondag
Outfit of the day, vandaag opruimen en schoonmaken in een lekker simpele outfit, inclusief pantoffels, lekker huiselijk!

Jup, deze wasmand met Fabian’s kleertjes en een nieuw pak luiers om in de kast te leggen. Gelukkig heeft Robin van de week al de rest van de was opgevouwen en opgeruimd 🙂

Fabi eet een stukje tosti, dat lust hij wel! Als hij aangeeft dat hij iets wil drinken, pak ik voor hem water, legt hij zijn tosti op zijn knie en begint te drinken. Dan zet hij zijn waterfles tussen zijn benen en gaat verder aan zijn tosti.

Ook nog even samen op de foto!

Ik ben weer opnieuw aan Gossip Girl begonnen, met mijn tripje naar NY in het vooruitzicht. Helemaal bij seizoen 1, waar ik dus nog maar weinig van weet… Maar hoe bizar is dit: tijdens het debutantenbal zingt de band een liedje dat mij wel heel bekend voorkomt: de intro van Pretty Little Liars!

Dat was het voor deze week! Weinig spannends, komende week is dan wel heel anders. We gaan namelijk naar Disney, daar waar ik al zo lang naar uitkijk en naar toe leef… De halve marathon van Disney. Vergeet me niet te volgen op Instagram en Facebook dan zie je als eerste de foto’s voorbij komen!

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.