Weekly Photos #36: veel lekker eten en Fabi spam

Afgelopen week was het erg druk, ik werkte op mijn vrije dag en we probeerden ook leuke dingen te doen met elkaar! Daarnaast heb ik heel veel lekker gegeten, oepsie!

Maandag
IMG_2169Robin is in de ochtend nog alleen met Fabian. Hij kan zichzelf zo goed vermaken!

IMG_2170Dat vinden ze op de opvang trouwens ook! Ze zetten hem neer met wat speelgoed op een kleed en hij vermaakt zich prima.

Dinsdag
IMG_2171Hoeveel speelgoed kan je om je heen verzamelen?

IMG_2172‘s Avonds laten we, letterlijk, samen Marly uit. Fabian moet de riem ook vasthouden.

Donderdag
IMG_2173Na de zwemles moet ik nog even werken. Helaas duurt dat ‘even’ bijna 6 uur… Daarna gaat de laptop dicht en ga ik echt weekend houden!

IMG_2174‘s Avonds ga ik bij een lief vriendinnetje haar nieuwe huis kijken, samen met een andere vriendin! Ze heeft onlangs de sleutel van hun nieuwbouw huis gekregen en het is zoooo mooi! Om het te vieren, gaan we lekker een ijsje eten. Zoveel verschillende smaken, moeite met kiezen!

Vrijdag
IMG_2175Yes, echt weekend dus Fabian en ik slapen uit, halen wat lekkers voor de lunch en gaan lunchen! Ik heb vers brood gehaald, mozzarella, pesto en tomaat op brood. Fabian krijgt ook dit lekkere brood maar dan met smeerkaas. Hij eet inmiddels zo goed dat het brood niet meer in 16 stukjes hoeft. Zo knap!

IMG_2176Ik heb ook pioenrozen gekocht, ze staan zo mooi en vol. Tipje: deze week zijn ze in de Bonus bij Albert Heijn. Dus als je ook fan bent van pioenrozen…

IMG_2177Voor het avondeten maak ik patatjes, oepsie! Wel errug lekker.

Zaterdag
IMG_2178Ontbijtje! Veel vers fruit en een croissantje. Het lijkt wel vakantie. Daarnaast een heerlijke latte, grote kop groene thee en water 🙂

IMG_2179Fabi heeft ook lekker vers fruit, een halve banaan en een aantal aardbeien. We oefenen met het eten met een vorkje. Dat gaat al best goed.

IMG_2181Hij draagt af en toe iets van zijn nieuwe kleertjes in maat 74, ook al is het nog wel vrij groot. Hij ziet er zo lief uit.

IMG_2160We gaan picknicken met z’n viertjes. Zo gezellig, Fabian heeft een lekker broodje.

IMG_2182Daarna gezellig spelen met papa.

IMG_2183Ik binge watch Pretty Little Liars behoorlijk. Zo ook zaterdag, ik moet nog 2,5 seizoen tot het einde van de serie.

IMG_2184Er hangt weer een nieuwe knutsel van Fabi op onze voorraadkast deur. Dit keer de kroon van de kikkerkoning, waar hij opgetekend heeft.

IMG_2165Na het eten ga ik nog een rondje hardlopen, samen met mijn 2 grootste supporters!

Zondag
IMG_2185Jup, ‘s ochtends vroeg in de sportschool, trots op mezelf.

IMG_2186Daarna lekker lunchen met een broodje met gegrilde kipfilet, beetje mayonaise, tomaat en peper.

IMG_2187Bij het boodschappen doen, koop ik deze ‘harde huidverwijderaar’ bij Kruidvat. Ik ben al heel lang benieuwd naar een dergelijk apparaatje en deze kostte maar 7,50. Proberen waard, dacht ik zo. Binnenkort een review.

Dat was onze week! Komende week is mijn zus weer een paar dagen bij ons, hebben we familiedag van Robin’s familie, is het vaderdag en is mijn broertje jarig!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.