Weekly photos #34: mooi weer en eerste keer fietsen

Afgelopen week genoten wij van het mooie weer en gingen we voor het eerst fietsen met Fabi op mijn nieuwe fiets!

Maandag
IMG_2050Eerste pinksterdag, de dag van de finish van de Roparun. Mijn moeder komt daarvoor altijd naar Rotterdam en omdat we nog een tijdje moeten wachten drinken we een echte Griekse frappé.

IMG_1984Jaaa, daar is papa! Fabi mocht op Robin’s arm de laatste meters tot de finish. Zo trots, allebei.

Dinsdag
IMG_2035Fabi is een blije baby tussen alle blokken op de kinderopvang.

IMG_1987‘s Avonds drinkt hij zijn fles bij ons op bed. Zo is ie toch ineens weer heel klein…

Donderdag
IMG_2036Tijd voor zwemles! Robin was vrij in de ochtend dus hij ging zwemmen en ik was mee voor het omkleden. Hier moet Fabian zelf in het water ‘springen’.

IMG_2037Yes, mijn nieuwe fiets opgehaald! Ik stop even om een foto te maken, Fabi is in slaap gevallen in het stoeltje. Hij draagt een helmpje op de fiets.

IMG_2038Nog even langs de supermarkt en daar staat mijn nieuwe (elektrische) fiets te shinen. Ik ben er zo blij mee en het is zo leuk om met Fabi te fietsen!

IMG_2039Voor het avondeten eet ik een salade met carpaccio en frietjes, zo lekker!

Vrijdag
IMG_2040Bij het consultatiebureau! We moesten voor extra controle omdat hij te licht was. Fabian is nu 71,2 cm en 8,6kg. Nog steeds iets te licht en te klein maar hij groeit in dezelfde lijn dus het is prima. Hij is nu ‘groot’ genoeg om op de grond te zitten en te spelen met het speelgoed tijdens het wachten.

IMG_2041Ik heb nog wat carpaccio over en dus maak ik het op tijdens de lunch. Een bruin broodje met carpaccio en een bruin broodje met kaas, kip, tomaat en komkommer. En een caramel latte, super lekker! Alsof ik uiteten ben.

IMG_2042‘s Middags haal ik een cadeautje op voor Fabian bij We love Deco, in Ridderkerk.

IMG_2043Het is deze super leuke pet met oortjes en nekflapje. Met z’n witte huidje en weinig haartjes, ben ik erg bang dat hij verbrand ondanks het goede insmeren. Dit petje moet daar tegen helpen.

Zaterdag
IMG_2044Ik ga even langs met Fabi bij een vriendin van de zwangerschapscursus. Even op hun gras gespeeld en met hun speelgoed, is dat even leuk!

IMG_2045Thirty Seconds was in de aanbieding bij Blokker voor maar 15 euro! Gelijk even gekocht, ook een leuk spelletje met z’n tweetjes.

IMG_2046We hebben echt geen zin om te koken door de warmte, ik maak een salade en daarbij een kipkrokant. We gaan toch nog naar een verjaardag dus daar zullen we wel genoeg krijgen 🙂

Zondag
IMG_2047Gesport in de sportschool!

IMG_2048Als ik thuis kom zie ik Fabian zo lekker op de grond spelen.

IMG_2049Ken je dat? Je plant een barbecue en dan blijkt het slecht weer te worden? Dat gebeurde ons dus… Dan maar binnen maar het vlees en de maïs op de bbq!

Wat een fijne week! Aankomende week ga ik voor het eerst op de fiets naar het werk en einde van de week zijn we 2 jaar getrouwd.

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.