Weekly photos #30: bloggers event en quality time

Afgelopen week had ik met mijn eerste bloggers event! Ook bracht ik heel veel quality time door en niet alleen met Fabi, ook met mijn zus die in Nederland was!

Maandag
IMG_E1477
Ik krijg deze foto van de kinderopvang. Fabian is heerlijk buiten aan het genieten van de laatste zonnestraaltjes, voorlopig…

IMG_E1478Eenmaal thuis, blader ik door de folders en zie deze leuke speelgoedkist. Ik app de foto naar Robin en we besluiten hem te bestellen voor in de woonkamer.

IMG_E1480Nadat ik gestofzuigd heb, speelt Fabian op zijn kleed terwijl ik het eten klaar maak. Nou ja, op zijn kleed… De schone vloer is natuurlijk veel fijner!

IMG_E1481Als avond eten heb ik gegrilde groenten uit de oven (courgette en paprika), couscous met kruiden, feta en falafel. Gezond, makkelijk en lekker!

Dinsdag
RRZME0833Ik ruim op kantoor even iets op en daarvoor moet ik onder mijn bureau zijn. Mijn collega maakt deze uiterst charmante foto haha!

IMG_E1486Ook op de kinderopvang speelt Fabi blijjkbaar het liefst op het randje van het kleed.

Woensdag
VFOWE6300Mijn zus past vandaag op! Fabian krijgt een heerlijk fruithapje van haar. Met banaan en zomerfruit.

IMG_E1489‘s Middags heb ik mijn allereerste bloggers event van Coffeelicious. Ik weet niet wat ik mee maak, het is zo gezellig en ik ontmoet allemaal andere leuke bloggers. Ik vertel snel meer over dit leuke event!

Dondedag
IMG_1608Fabi is zo blij dat zijn tante er weer is en ik ook! Lekker knuffelen!

IMG_E1547Ik koop bij Action allemaal kleine dingetjes. Zoals billendoekjes met een afsluitbaar klepje, handig voor in de luiertas, spenen (de helft van de prijs van de Albert Heijn/Etos!!!) en een bellenblaas want dat leek me wel leuk. Voor dit alles was ik nog geen tientje kwijt.

IMG_E1548Bij Etos koop ik deze snacks van Goodies voor Fabi. De rijstwafels zijn al goed gekeurd.

IMG_1606Daarna ga ik naar de schoonheidsspecialiste. Even lekker ontspannen en mijn wenkbrauwen laten doen.

IMG_1607‘s Middags gaan we naar de fietsenmaker, ik ga namelijk een nieuwe fiets uitzoeken! Maar Fabi moet ook veilig zijn, dus die krijgt een mooie helm.

IMG_E1559Deze fiets is het geworden. Een elektrische fiets van Cortina. Zo kan ik ook naar mijn werk fietsen!

IMG_E1557Ik maak een speenkoord voor hem, voor op de opvang. Kan niet missen dat hij voor hem is! Heb je al een kijkje genomen in onze webshop Kids en Koos? Alleen vandaag nog (30 april) krijg je 10% korting met de code hallokids10

Vrijdag
IMG_E1561Koningsdag… Mijn zus en ik hebben geen zin om de stad in te gaan dus we besluiten naar Ikea te gaan. Zij heeft nog iets nodig en ze is er nog niet vaak geweest. We beginnen met iets lunch.

IMG_1605Even een selfie in een van de vele spiegels. Fabian vindt de baby in de spiegel erg leuk (en wij ook!)

IMG_1604‘s Avonds gaan we bij ons jongste zusje langs in Delft en eten daar pizza. Ik kom met Fabi rond 21.30 uur thuis maar ben zoooo moe…

Zaterdag
IMG_1603Weer een workout gedaan in de sportschool!

IMG_1602En ineens zit hij zelf rechtop! Trots dat hij is!

IMG_1601Met zijn drietjes in de Albert Heijn voor de weekboodschappen, altijd gezellig.

IMG_1600Eenmaal weer thuis bestel ik eten. Robin gaat uit eten maar ik ben erg moe en heb zin om gewoon lekker te cocoonen. Fabian vindt de Rabo scanner erg interessant. Het is in ieder geval veiliger dan een telefoon.

IMG_E1579Mihoen met ossenhaas en kleine loempiaatjes. Citroen water on the side. Daarna gaan we vroeg naar bed.

Zondag
IMG_E1580Echt een zondags ontbijtje. Broodjes uit de oven, frambozen, banaan en passievrucht. Ook Fabi smult lekker mee.

JGYQE8505Daarna gaan we zwemmen. Hij houdt het een stuk langer vol dan de vorige keer.

IMG_E1582Voor de lunch eet ik het restje mihoen en kijk ik de vlog van Annic.

IMG_1599Ik krijg de kolder en terwijl Robin het eten maakt, doe ik de was en maak ik de hele badkamer schoon. Lekker fris voor een nieuwe week!

IMG_1598Na het eten besluiten we dat het tijd is voor de nieuwe stap van de Stokke Tripp Trapp. Fabi is het er helemaal mee eens!

Dit was onze week! Komende week heb ik nog niet zo veel plannen. Gewoon werken, sporten en zondag met mijn lieve vriendinnetje een dagje weg! Fijne week!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Weekly photos #30: bloggers event en quality time

  1. I made it on the blog! Jeej<3 tot snel lieverd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.