Weekly photos #29: heerlijk weer

Afgelopen week hebben wij intens genoten van het heerlijke weer! Ik hoop jullie ook, ben je klaar voor veel foto’s van een te blije Fabi?

Maandag
PZJRE5359
Robin stuurt me deze lieve foto van Fabi, met zijn knuffeltje uit Blijdorp.

fullsizeoutput_320Van de opvang krijgen we altijd foto’s van een blije Fabian, hij heeft het erg naar zijn zin met de juffen en andere kindjes daar.

IMG_1422Ik kom thuis in een schoon huis, zo fijn. Robin heeft opgeruimd, gestofzuigd en gedweild. Hij is er dan wel niet maar hij me toch blij!

IMG_1423Daarna ga ik samen met Fabian een rondje rennen, 5km voor het eten. Het gaat best lekker en ik push mezelf om harder te lopen dan tijdens mijn langere rondjes.

IMG_1424Voor het avondeten heb ik lekker uiensoep met 2 broodjes, 1 met kaas en 1 met kipfilet. Lekker en simpel.

Dinsdag
fullsizeoutput_30aBlije baby, blije mama!

IMG_1427Als ik hem opgehaald heb, gaan we lekker in de tuin zitten.

IMG_1428Blij ei hoor, die Fabi. Helemaal blij van de zon.

IMG_1430Ik maak een snelle lasagne, met saus vanuit de vriezer, die eet ik in de tuin. Niet helemaal natuurlijk. De helft bewaar ik voor mee naar kantoor.

IMG_1432Als Fabi op bed ligt, maak ik nog een cappuccino en een merci chocolaatje die ik kreeg op mijn werk.

HHQRE1803Jaaa, eindelijk krijgen we ons BTW-nummer binnen. Nu zijn we helemaal klaar voor de verkoop en zijn we dus officieel live. Als je in april iets besteld in onze webshop krijg je 10% korting met de kortingscode: hallokoos10. Dus neem zeker een kijkje!

Woensdag
IMG_1436Als ik thuis kom, is Fabi heel moe en hij komt lekker bij me op schoot liggen. Samen lezen we een boekje, ‘raad eens hoeveel ik van je houd’. Hij vindt het een erg leuk verhaaltje en valt daarna snel in slaap.

Donderdag
IMG_1438
Wat een heerlijk weer, we ontbijten in de tuin. Ik heb 2 crackers met kaas en komkommer, groene thee en een glas sinaasappel/aardbei sap. Fabi heeft zijn fles al op en hij heeft water in zijn drinkbeker. Uiteraard staat de zonnebrand klaar!

IMG_1439We hebben dan wel een Caribisch hondje, heel lang in de zon hield ze het niet uit.

IMG_1450Vandaag doen we het fruit eens anders! Ik heb bevroren zomerfruit en bevroren banaan gepureerd waardoor Fabi lekker ijs heeft. Het hele bakje gaat op.

fullsizeoutput_31f‘s Avonds gaan we lekker barbecuen met z’n drietjes.

IMG_1452Ik heb kipspiesjes gemaakt met paprika en ui. Ik kan alleen niet zoveel op dus na 2 spiesjes, salade en stokbrood met kruidenboter, zit ik vol.

IMG_1457Fabian heeft zo lekker in de tuin gespeeld dat hij helemaal vies is. Hij gaat lekker in badje, hoewel lekker… Hij is zo moe dat hij er niet van kan genieten en na 5 minuten ligt hij weer op de commode.

Vrijdag
IMG_1458Ja hoor, we genieten intens van het heerlijke weer, lunch in de tuin! Een boterham met kaas, pesto en tomaat en een boterham met kruidenkaas en komkommer. We hebben de hele week citroenwater in de koelkast staan, dus daar drinken we ook veel van.

IMG_1459Fabi speelt weer lekker op zijn speelkleed in de tuin in de schaduw, ingesmeerd en alleen in een rompertje.  Want om 12 uur is het al behoorlijk warm in de tuin. Hij kan zichzelf enorm goed vermaken, als hij maar weet dat wij in de buurt zijn.
Ik ga sporten en krijg een nieuwe workout van de trainer. Pittig maar ben blij dat ik hard getraind heb. Nog 57 dagen tot de zomer!

Zaterdag
IMG_1460Na het ontbijt lekker aardbeitjes!

IMG_1461Fabi en ik gaan naar een familieverjaardag, Robin moet helaas werken. Hij kan lekker een dutje doen in de schaduw.

fullsizeoutput_322We spelen jeu de boule en daarna gaan we uiteten. Het is heel erg gezellig en ik vergeet helemaal foto’s te maken!

Zondag
IMG_1463Lunch met geroosterd brood, roerei, tomaatjes, thee en cappuccino. Zo, dan heb ik voorlopig geen honger!

IMG_1467We gaan met z’n viertjes naar buiten. De meest blije baby van het dorp, hebben wij. Kijk hem nou lachen!

IMG_1468Robin, Marly, Fabi en ik gaan in een natuurgebied wandelen vlakbij. Bij de restaurants is het gezellig druk op het terras maar tijdens het wandelen komen we weinig mensen tegen.

IMG_1469Er is ook een klimbos dus ik stuur deze foto naar mijn vader. Leuk, voor over een paar jaar om met Fabi te doen voor hem!

IMG_1470Fabi past eindelijk deze leuke schoentjes die hij voor zijn geboorte kreeg van mijn moeder. Geloof het of niet, ze zijn van de Lidl. Helemaal van leer en ze zitten erg goed bij hem.

IMG_1471Na het wandelen, kopen we een eerste ijsje van het jaar. Heerlijk schepijs, ik heb aardbei en yoghurt.

IMG_1472Eenmaal weer thuis, ruim ik op. Fabi’s kamer krijgt een flinke opruimbeurt. De kast ruim ik op en voornamelijk de lades onderin de kledingkast. Ook de commode richt ik iets anders in.

IMG_1473Dit prachtige bestekje kreeg Fabian van mijn moeder en bonusvader voor zijn geboorte. Nog niet eerder gebruikten we het maar nu hij steeds meer eet, heb ik het uit de kast gepakt en in de vaatwasser gedaan!

Hoe was jouw week? Heb je ook zo genoten van het heerlijke weer? Ik hoop het wel want voorlopig is het weer even voorbij… Komende week is mijn zus bij ons, heb ik op woensdag een hele leuke afspraak en is het Koningsdag!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.