Weekly photos #21: koud weer en gezelligheid

Vorige week geen Weekly photos omdat ik helaas ziek was. Maar vandaag weer nieuwe foto’s voor je, van afgelopen week. Het was erg koud maar we deden ook veel leuke dingen!
Maandag
IMG_0913
 Ik was ziek thuis en kom pas rond 13 uur uit bed. Ik eet lekker 2 volkoren boterhammen met gekookt ei en een heel bataljon aan drinken haha!

IMG_0915Fabian is ook nog steeds niet helemaal fit. Kijk hem nou lekker liggen op ons bed.

IMG_0920Hij heeft voor het eerst deze pyjama aan, die we kregen van familie uit Spanje. Hij is erg erg blij mee, want de pyjama is lekker warm!

Dinsdag
IMG_0922Ik ga weer naar kantoor en samen met mijn manager maken we dit ovaal. Hij was 3,5 meter bij 2 meter. Het duurde even om uit te vinden hoe we het moesten maken maar het is gelukt.

IMG_0923Mijn moeder past op en als ik thuis kom, tref ik dit aan. Meneer was namelijk zo vies dat oma besloot dat een badje de enige oplossing was. Ze vonden het allebei erg leuk

IMG_0924Ik maak voor het eerst risotto. We gebruiken verschillende groenten uit de koelkast, broccoli, courgette en prei. Het was super lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

Woensdag maakte ik helemaal geen foto’s.

Donderdag
IMG_0926Het thema op de kinderopvang deze maand is gezondheid. Robin komt daarom langs met de ambulance en alle kinderen mogen even komen kijken. Dat was erg leuk!

IMG_0932Daarna drink ik thee met een paar meiden van de zwangerschapscursus. Zo ontzettend gezellig en leuk om de kindjes weer te zien. Fabian heeft het ook erg naar zijn zin.

IMG_0939Robin maakt ‘s avonds witlof in roomsaus (ook een nieuw experiment) maar het is erg lekker!

IMG_E0941‘s Avonds krijgt Fabi de laatste fles in bed, ondanks dat hij druk aan het drinken is, laat hij Konijn niet los!

Vrijdag
IMG_0943Een vriendinnetje, dat ik al een tijdje niet gezien heb, komt langs! We lunchen met lekkere broodjes.

IMG_0944‘s Avonds heb ik een activiteit van mijn werk, die ons team heeft georganiseerd. We gaan in stijl gekleed om het een beetje spannend te houden.

Zaterdag
IMG_0956
We leggen Fabian steeds vaker op de grond zodat hij sterker kan worden. Zo schattig om ze zo samen te zien.

IMG_0960Trots showt meneertje zijn outfit. Wat lijkt hij zo groot, maar het valt heel erg mee hihi

IMG_0963Daarna doen we boodschappen, bij een andere Albert Heijn dan waar we normaal komen. Hier hebben ze niet de handige karretjes met de maxi cosi erin. En aangezien Fabi te klein is voor het zitje, doen we het maar zo! We hadden erg veel bekijks 🙂

IMG_0964Robin is op scouting voor een activiteit en ik kijk Wie is de Mol met een grote pot thee en muffin…

IMG_0966Fabi is uitgeteld en ligt lekker te slapen.

Zondag
IMG_0970We zitten lekker met z’n drietjes op de bank, terwijl Robin aan het werk is. Fabi zit lekker Marly te aaien, zo lief!

IMG_0971Nadat ik het hele huis heb schoongemaakt, lak ik mijn nagels. Deze keer weer lichtroze, laat het mooie weer maar komen. Zo klaar met die kou!

Komende week heb ik nog niet zo veel gepland staan, dus we zullen zien wat het gaat brengen. Hopelijk minder koud en wat beter weer!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.