Weekly Photos #20: sportief weekje

Afgelopen week was ik sportief bezig maar genoot ik ook lekker van het weer! Zo ging ik 2 keer rennen, met kinderwagen en 1 keer naar de sportschool.

Maandag
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3da
‘s Ochtends vroeg laat ik Marly uit. Robin is vrij dus die ligt nog lekker in bed, net als Fabi.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3dcIk krijg een selfie van mijn mannen dus stuur er ook eentje terug. Office life.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3ddRobin heeft lekker stampot boerenkool gemaakt met worst en spekjes. Dit was super lang geleden!

Dinsdag maakte ik helemaal geen foto’s!

Woensdag
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e1Valentijnsdag! Ik krijg van Robin mooie bloemen Tony’s mmm! Hij kreeg van mij ook chocola en een kaartje.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e0En we kregen onze eerste knutsel met de post!! Zo leuk dat de kinderopvang dit doet. Zo trots op ons kleine mannetje, moest wel even een traantje laten.

Donderdag
B3uwgzDzSjWuyCPu4jbtdg_thumb_3e2We lopen met z’n drieën hard. Ik achter de kinderwagen. 7,5 km. Het was zwaar en koud maar ik heb het weer gedaan.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e4Voor de lunch heb ik een lekkere couscous salade en falafel.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e3Robin zit te grappen met Fabi en doet zijn pet bij hem op. Zo is het toch net Kruimeltje of Fievel hahah

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e5Fruit tijd. Ik heb een peer en een appel met een cappuccino en Fabian krijgt ook een paar stukjes (gekookte) appel.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e6Yes! Het is officieel, we krijgen zonnepanelen! Ik zal hier binnenkort eens wat meer over schrijven, dit is namelijk onderdeel van mijn lifegoal.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e7Bij het boodschappen doen, haal ik deze biologische crackers van Albert Heijn. Super lekker met niks voor even tussendoor op kantoor.

Vrijdag
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e9Lekker in het zonnetje lopen met Marly. Fabian geniet intens van het zonnetje in zijn lekkere warme voetenzak.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3ecDaarna is het tijd voor een stukje banaan. Maar meneer kan dat natuurlijk al lang zelf!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3eeVoor de lunch eet ik een restje tomatensoep en een tosti.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3f0Fabi zit op Robin’s nek en leuk dat hij het vond!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3efWe kijken ‘s avonds Harry Potter en wij hebben popcorn. Fabi krijgt lekker maisvingers, voor de eerste keer. Het is wel een succes, het is namelijk zo op!

Zaterdag
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3f1Robin doet ‘s ochtends  boodschappen. Alleen passen alle ijsjes niet in de vriezer, eentje blijft er over. Nou, die eet ik dan maar op…

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3f2Ook nam hij de ronde ovenschaal met deksel mee. Hij is zo mooi en ik wil hem volgende week al gebruiken!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3f3‘s Middags loop ik met Fabi in het zonnetje. Super lekker. Ik doe wel lang over 7,5 km maar loop het wel uit!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3f4Voor het avond eten gingen we wraps eten, alleen waren we vergeten de kip eruit te halen. Dus uiteindelijk flans ik iets in elkaar en het was best lekker. Rundergehakt, tomaat, paprika, mais en tomatenpuree en natuurlijk kruiden. Ik miste wel de avocado / crème fraîche en kaas.

Zondag
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3f5Ik sta, na een korte nacht, om 9.00 uur in de sportschool voor een lesje Bodycombat. Toch wel een  beetje trots op hoe sportief ik ben geweest afgelopen week!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3f7Oké, dit compenseren we gelijk even. Broodje kroket!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3f6Daarna duiken Fabi en ik nog even op bed. Allebei erg moe. We slapen 3 uur!
Verder doen we vrij weinig. Na het eten loopt Robin nog hard met een vriend. Zij hebben last van een stroomstoring dus na het hardlopen kijken we samen nog De Luizenmoeder. Gezellig 🙂

Tijd voor een nieuwe week! Eentje met een aantal etentjes dus ben benieuwd wat het allemaal gaat worden 🙂

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.