Weekly photos #12: oud & nieuw en de eerste werkweek

Vorige week was er geen Weekly photos omdat we het met oud &nieuw heel rustig aan hebben gedaan. Daarnaast begon ik dinsdag aan mijn eerste werkweek sinds 5 maanden. Daarom vandaag een korte recap van oud & nieuw en foto’s van afgelopen week!

Zondagthumb_IMG_0402_1024Ik ga ‘s ochtends nog een groot rondje lopen met Marly en Fabian. Marly kan even lekker rennen, nu er nog niet zoveel vuurwerk is. Ondertussen springt ze op de picknicktafel bij het hondenveldje.

thumb_IMG_0403_1024Als ik terug kom, ga ik eindelijk ontbijten, het laatste ontbijtje van het jaar. Deze wafels zijn van Ikea en echt super lekker!

thumb_IMG_0405_1024We zijn dit jaar lekker thuis met oud & nieuw en besluiten hapjes te eten in plaats van echt koken. Lekker rustig aan met het gezinnetje.

thumb_IMG_0413_1024Fabi wil niet slapen dus kijk ik samen met hem vuurwerk door zijn slaapkamerraam. Om 00.15 slaapt hij als een blok.

thumb_IMG_0415_1024Robin ruimt gelijk zijn vuurwerk op, zo keurig! Bij ons in de straat is het vrij rustig met vuurwerk geweest, dus dat is wel fijn.

thumb_IMG_0418_1024Om 01.00 kijken we altijd het vuurwerk in Londen, prachtig. Zoals elk jaar. Om 01.30 uur lig ik in bed.

Maandag

thumb_IMG_0420_1024Nieuwjaarsdag betekent ontbijten met oliebollen.

thumb_IMG_0422_1024Ook ruimen we gelijk de kerstboom op! Helemaal klaar mee, terug naar het gewone leven.Het gekke is, voor dat Fabian was geboren, was ons huis nog niet helemaal af. Toen hing de woonkamer vol met geboortekaartjes, daarna kwam de kerstboom. Nu is het eindelijk ‘normaal’.

Dinsdag
thumb_IMG_0430_1024Ik heb mijn eerste werkdag en ben behoorlijk moe aan het einde van de dag. Lekker knuffelen met mijn kleine jongetje op de bank na het werk.

thumb_IMG_0427_1024Fabi krijgt ook weer een hapje. We willen hem zelf gaan laten eten, dus een slab lijkt ons een goed idee!

thumb_IMG_0431_1024‘s Avonds pak ik een nieuw micelair water, van Nivea deze keer. Ik kreeg deze in de goodiebag van de ladiesnight. Ik ben er benieuwd naar, die van Garnier is mijn favoriet.

Woensdag
Ik maak vandaag helemaal geen foto’s.

Donderdag
thumb_IMG_0434_1024Ik ga naar de fysiotherapeut en daarna gelijk even langs de Karwei voor een klein projectje in huis. Zo handig de zagerij service.

thumb_IMG_0441_1024Mijn zusje komt langs en samen lopen we hard, terwijl mijn schoonzusje even op Fabi past. Met Fabi speelt ze vliegtuigje, een van z’n favoriete spelletjes!

thumb_IMG_0440_1024Voor het avondeten maken we zoete aardappelsoep en bloemkoolsoep. Fabi eet zelf met een lepeltje een stukje zoete aardappel, wat erg in de smaak valt.

Vrijdag
thumb_IMG_0442_1024
thumb_IMG_0445_1024Ik kan uren naar deze foto’s kijken. Hij was lekker aan het dromen en omdat ik zo van deze outfit houd, maakte ik een foto. Waardoor hij gelijk keek. Op mijn Instagram kan je de hele serie zien!

thumb_IMG_0449_1024Ik doe wat kleertjes voor Fabian in mijn mandje bij H&M maar koop nog niks.

Zaterdag
thumb_IMG_0452_1024Ik begin de dag met een cappuccino.

thumb_IMG_0453_1024Fabi kijkt rustig in het hoekje van de bank tv. Ik vind zijn concentratie echt wonderbaarlijk.

thumb_IMG_0454_1024Frank & Frey it is. Met Disney kan je niet vroeg genoeg beginnen!

thumb_IMG_0455_1024Daarna lezen we samen de Gruffalo. Hij vindt het reuze interessant.

thumb_IMG_0456_1024De hele middag zitten we op een verjaardag en ‘s avonds kijken we een film op Netflix, met popcorn.

Zondag

thumb_IMG_0457_1024Ik ontbijt met kwark, banaan en extra pure chocola.

thumb_IMG_0458_1024Mag dit nog? Fabian is 4 maanden oud haha maar ik vind muisjes zoooo lekker op een beschuitje.

thumb_IMG_0460_1024Om 13.00 uur heb ik afgesproken bij een vriendin. We gaan bij haar lunchen en ze heeft zoveel lekkere dingen gemaakt. Ondertussen kletsen we bij.

thumb_IMG_0461_1024Daarna doe ik de weekboodschappen bij Albert Heijn. Lekker met de zelfscan, ideaal. Ik heb 3 tassen vol en we hebben weer een hele voorraad.

thumb_IMG_0462_1024Robin bakt pannenkoeken en ik heb mijn favoriet: kaas en spek.

thumb_IMG_0465_1024‘s Avonds kijken we Wie is de Mol? terug. En jeetje, wat een bizarre eerste aflevering! Hoe kun je nou al weten wie de mol is, als je de test moet maken?! Volgens mij wordt het een leuk seizoen, ook al ken ik de helft van de mensen niet.

Komende week wordt de eerste echte week. Ik 3 dagen werken, Robin werken en Fabi naar de kinderopvang. Hopelijk gaat het allemaal goed. Ook wil ik deze week weer meer gaan sporten, hebben we in het weekend een feestje en krijgen we nog kraamvisite!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Weekly photos #12: oud & nieuw en de eerste werkweek

  1. Gelukkig nieuwjaar! Heerlijk lekker samen hapjes eten voor de televisie, dat vind ik zelf ook het gezelligst hoor ipv veel drukte. Wat leuk dat jullie het vuurwerk in Londen kijken, ik wist helemaal niet dat dat uitgezonden werd op televisie. Ik ga dat volgend jaar ook doen, heb je 2x vuurwerkplezier 🙂

    1. Moet je echt doen hoor! Het vuurwerk bij de London Eye is zooo mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.