Wedding Wednesday: Vrijgezellenfeest vlog

Afgelopen zaterdag werd ik verrast door mijn zussen en vriendinnen met mijn vrijgezellenfeest. Naast onderstaande vlog, credits voor mijn vriendinnen, kan je hieronder een kort verslagje lezen. Als je de video niet kan zien, klik dan hier.


Oké, ik zal eerlijk zijn. Ik was niet helemaal verrast. Aangezien mijn zus in het buitenland woont en dit het enige weekend was dat zij er was en omdat Robin had gezegd dat ik op tijd op moest zijn, de woonkamer aan kant moest hebben en niet te zwaar moest ontbijten, had ik zo mijn vermoedens wat we gingen doen….

En die vermoedens klopte! Iedereen had allemaal lekkere dingen gemaakt en gebakken en meegenomen. Om samen te genieten van deze lekkere homemade high tea. Maar voordat we gingen eten kreeg ik eerst nog een t-shirt met de tekst: Future Mrs Groenhorst. Deze moest ik natuurlijk aantrekken!
Daarna gingen we ons opmaken, kregen we tips van een goede vriendin die ook nog eens visagist is. Ik kon ook wat tips geven. Nadat iedereen mooi in de make-up zat, moest ik nog een ooglook. We hadden nog maar 10 minuten voor de volgende (onbekende) activiteit. Gelukkig was ik op tijd klaar en gingen we met de auto richting Dordrecht.

In Dordrecht kregen we een heel leuke fotoshoot. Waarvan we alle foto’s meekregen.
We reden weer naar huis voor een korte plaspauze om vervolgens met het OV naar Rotterdam centrum, waar we lekker gingen eten. Na het eten, waar we ontzettend gelachen hebben, hebben we nog even een drankje gedronken maar toen vonden we het toch echt tijd om er een eind aan te breien. Iedereen was zo moe en ik was ben zo aan het hoesten dat het ons beter leek om op tijd naar huis te gaan.

Ik heb een ontzettende leuk dag gehad en ben heel blij dat ik niet van die typische vrijgezellenfeest dingen hoefde te doen, daar hou ik nou eenmaal niet van… Ieder zijn ding 🙂

Voor alle bride to be’s en getrouwde vrouwen: heb je je vrijgezellenfeest al gehad en wat hebben jullie gedaan? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

6 thoughts on “Wedding Wednesday: Vrijgezellenfeest vlog

 1. Wat gezellig allemaal! Leuk om zo’n fotoshoot te doen! Toevallig heb ik zaterdag net ook een vrijgezellenfeestje gehad van een vriendin. We zijn wezen klimmen in een klimbos. Ik vond het doodeng, maar mijn vriendin vond het superleuk, want zij houd heel erg van klimmen. Met mijn vrijgezellenfeestje zijn we naar Lush geweest en hebben we een high tea gedaan bij de Yoghurt Barn. Was ook superleuk!

  1. Wat toevallig dat je zaterdag ook een vrijgezellenfeest had! Wat leuk om naar een klimbos te gaan, als de bruid dat leuk vindt. Knap van je dat je het toch gedaan hebt, ookal vind het eng.
   Jouw vrijgezellenfeest klinkt ook als een geslaagde dag. High tea is altijd goed volgens mij 🙂
   Alvast veel plezier op de bruiloft van je vriendin!

 2. Wat een leuk filmpje,die had ik natuurlijk al via je moeder gezien. Nu nog 2 nachtjes slapen,(als het lukt),en dan is het zover.Probeer zoveel mogelijk te genieten samen met Robin en het bewust mee te maken want voor je het weet is deze dag weer voorbij! En dan heerlijk op huwelijksreis! Ook daarvan genieten hoor!

  Veel liefs Yvonne

  1. Dat genieten komt vast goed 🙂 We kijken er (uiteraard) enorm naar uit. Het is wel gek om te bedenken dat het nog maar een paar dagen is… Heel erg bedankt voor je lieve wensen! De foto’s krijg je vast te zien, achteraf 🙂

 3. Hoi Raisa
  Het was een super leuke dag!
  Nog even en dan is t zover!!
  Vanaaf vandaag heb je al lekker vakantie heerlijk even bij komen en dan stralen en genieten op jullie mooie dag!
  Xxx ashley

  1. Het was zeker een leuke dag, nogmaals bedankt! Nog een paar dagen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.