Wedding Wednesday: Trouwkaarten

Onze bruiloft is alweer meer dan een maand geleden. Het moment dat we de trouwkaarten verstuurden, laat staan ontwierpen,  is nog langer geleden. Nog niet eerder deelde ik iets over de trouwkaarten. Maar vandaag wil ik er iets van laten zien!

thumb_DSC_0055_1024

Wat we ongeveer wilden, wisten we al heel snel. We wilden iets met de skyline van Rotterdam. We maakten zelf wat ontwerpen, maar tekenen is absoluut niet mijn sterke kant. Gelukkig is een goede vriendin van ons wel heel creatief en was zij bereid ons te helpen.
Samen met haar maakte we een Pinterest bord waarop we allemaal ideeën pinden die we mooi vonden. Uiteindelijk is het kaartje daar voor een groot deel van afgeleid.

Op een vrijdagavond kwam ze, samen met haar man, bij ons eten om daarna aan het kaartje te werken. We kozen een skyline van een plaatje, het design (ingekleurd, silhouette, dik, dun), de kleuren en de lettertypes. Voor we het wisten lag het eerste ontwerp voor ons. En wat was het mooi. Het was in eerste instantie niet wat we voor ogen hadden maar eenmaal klaar waren we er ontzettend blij mee.

De cadeautip staat in de banner achter het vliegtuigje en onze gegevens en die van de ceremoniemeesters staan op de achterkant. We vonden dit wel praktisch want als dit ook nog voorop moest, werd het wel erg vol.

Ons kaartje was echt ‘van ons’. Het was origineel, simpel en een goede balans tussen chique en stoer. Omdat ik niet uit Rotterdam kom, had de vriendin nog een grapje uitgehaald. Ze had namelijk een bekend Zwols gebouw stiekem tussen de Rotterdamse gebouwen gezet. Niet heel erg opvallend maar als je Zwolle kent dan zou je het kunnen herkennen.

We zijn ontzettend blij met hoe het is uitgepakt. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat het me weten in de comments.

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

4 thoughts on “Wedding Wednesday: Trouwkaarten

  1. Whaha de peperbus er tussen gepropt…gillen

    1. haha wat leuk dat jij dat ziet Renée, een echte kenner 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.