Wedding Wednesday: rolverdeling

thumb_DSC_0363_1024Sommige mannen bemoeien zich helemaal niet met de voorbereidingen van de bruiloft. Die vinden het allemaal wel prima wat jij bedenkt en die zien wel hoe het er uiteindelijk allemaal uitziet.

Want de meeste vrouwen die willen trouwen, hebben al een aardig beeld over hoe hun dag eruit moet komen te zien. Vandaag vertel ik over hoe het bij ons gaat met de voorbereidingen. Denkt Robin ook mee of heeft hij juist zo iets: ‘doe jij het maar lekker’? En hoe is het dan bij ons verdeeld?

Voordat Robin mij ten huwelijk vroeg, hadden we het al regelmatig over trouwen gehad en over hoe onze bruiloft er dan uit zou moeten zien. Hij had al een beeld van wat hij wel en niet wilde en ik ook. Toen De Vraag eenmaal gesteld was kon het echte plannen beginnen en ons beeld kon realiteit worden, tenminste, als het een beetje overeen kwam.

Gelukkig was dat zo! Qua aankleding, locatie en taart waren we het al snel eens. We houden van dezelfde dingen, dus daar was gelukkig geen discussie. Wel hebben we allebei onze eigen touch kunnen geven aan bepaalde dingen voor onze trouwdag.

Zo heb ik de caketopper uitgezocht voor op de taart. Ook heb ik een deel van de decoratie uitgezocht, zoals de vaasjes en vlaggetjes. Hierover na de bruiloft meer!
Robin is verantwoordelijk voor de trouwauto, mij maakte dat niet zoveel uit maar hij wilde graag een bijzondere auto, dus als verrassing voor mij wilde hij dat regelen. Het verrassingselement is helaas weg na een telefoongesprek waarbij ik aanwezig was maar hij was zo blij als een kind met de auto! Ook het hotel van de huwelijksnacht neemt hij voor zijn rekening. Hierover heb ik nog niets gehoord, hij wilt dit ook als verrassing bewaren. Dus ik ben benieuwd! Verder zoekt hij natuurlijk zijn eigen pak uit en dergelijke.

Ik vind het heel erg leuk om samen de voorbereidingen te doen. We zijn het niet altijd in een keer eens, maar we komen er uiteindelijk uit en dan zijn we allebei blij. Ik heb heel veel zin in onze dag en ben echt benieuwd hoe alles straks eruit ziet als alles bij elkaar komt.

Hoe gingen jullie voorbereidingen voor de bruiloft? Deden jullie het samen of vond hij het goed zoals jij het wilde? Laat het weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.