Wedding Wednesday: Nog minder dan 3 maanden

thumb_IMG_5782_1024  Wow! Het is al maart! Dat betekent dat het nog maar 3 maanden is tot onze bruiloft… De tijd gaat zo snel, niet normaal. De laatste update was in september, een half jaar geleden. Inmiddels hebben we in 6 maanden tijd natuurlijk weer veel bereikt en zijn we stapje verder bij onze grote dag. Vandaag geef ik jullie een update van onze voorbereidingen, lees je mee?

thumb_DSC_0285_1024We kozen onze trouwauto! Robin wilde dit eigenlijk zelf regelen, maar de meneer van het bedrijf belde en Robin had de telefoon op luidspreker… We besloten daarom om gezellig samen te kijken. Hoewel Robin helemaal niet zo’n auto-man is, was hij meteen verkocht. Trouwauto: check!

Vervolgens kwamen alle feestdagen en lieten we de voorbereidingen een klein beetje rusten. Eenmaal in 2016, het jaar van onze bruiloft, begonnen we aan de uitnodigingen. Samen met een vriendin ontwierpen we de kaart en mijn schoonvader heeft ons ook heel fijn geholpen! We zijn super blij met het uiteindelijke resultaat.

thumb_IMG_5602_1024Op een regenachtige donderdagmiddag hadden wij een afspraak bij Steinberg juwelier. Hier besteedden wij bijna 2,5 uur en kozen wij prachtige ringen!

Op zaterdag 13 februari gingen we met de ceremoniemeesters aan de slag. We maakten het draaiboek, maakten de bedankjes en decoratie en verstuurden de uitnodigingen! Lees hier de plog van die dag.

Zaterdag 20 februari ging ik met een vriendinnetje, tevens mijn visagist voor de dag, shoppen voor de bruidsmake-up! Wat er aan het einde van de dag mee naar huis ging, zie je hier! Uitgebreide swatches van de producten deel ik snel. Het shoppen was naast gezellig ook echt een momentje om weer even met de bruiloft bezig te zijn, ik krijg steeds meer een beeld hoe het (voornamelijk ik!) eruit gaat zien.
Terwijl ik aan het shoppen was voor make-up, was Robin ook aan het winkelen. Voor zijn pak! Hij ging samen met zijn ouders en zusje shoppen voor een pak en hij is geslaagd. Ik heb geen idee wat hij heeft uitgekozen dus ik ben heel erg benieuwd!

Twee weken geleden kwamen het neefje en nichtjes van Robin logeren. Zij wilden graag bruidskinderen zijn, dus gingen we met hen winkelen voor kleding. In de tweede winkel waren we al geslaagd en kozen de meiden een mooi donkerblauw jurkje en zijn neefje een koos een lichtbruine broek en een licht blauw overhemd! Een geslaagde dag!

We zijn ook nog een keer bij onze trouwlocatie geweest langs geweest en hebben toen een heel leuk gesprek gehad met een trouwambtenaar van de gemeente. Ik heb gelijk contact opgenomen met de gemeente en onze voorkeur uitgesproken. Het was zo’n onwijs vriendelijke en grappige man! Ik hoop dat het lukt.

Wat betreft de trouwlocatie, we hebben er toch voor gekozen om ons diner in buffetvorm te doen, op deze manier is er meer keuze en is het lekker casual. 

thumb_IMG_5846_1024We zijn bijna klaar en dat is maar goed ook! Het is immers nog minder dan 3 maanden… Zo spannend. Over 2 weken ga ik mijn jurk doorpassen, hij wordt dan helemaal op maat gemaakt. Ik ga ook beginnen met een zonnebank-kuurtje, hierover later meer!
In mei mogen we de ringen ophalen en dan is het nog maar 1 maandje…

Voor alle getrouwde lezers; hoe lang van te voren waren jullie klaar? Ben jij onder de zonnebank geweest voor je trouwdag? Laat het me weten in de comments hieronder

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

3 thoughts on “Wedding Wednesday: Nog minder dan 3 maanden

  1. Super leuk. En spannend de laatste maanden. De laatste voorbereidingen zijn het leukst verwacht ik. Veel plezier alvast!!! XXX

    1. Het is inderdaad super leuk, maar de laatste maanden lijken wel lang te duren. Van mij mag het nu ook wel al juni zijn 🙂 xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.