Wedding Wednesday: Moleskine Bridal Journal

Hoi!

Als bride-to-be ben ik druk aan het plannen voor onze grote dag. De trouwlocatie is vast gezet en hiermee ook de datum. Daarover een andere keer meer!
Om het plannen overzichtelijk te houden heb ik een handig boekje, de Moleskine Bridal Journal.

DSC_0046 DSC_0048

Het merk Moleskine heeft handige notitieboekjes, met en zonder lijntjes, met een leren buitenkant. Ook zijn er boekjes met een speciaal thema, zoals de Bridal Journal. Deze editie heeft een witte buitenkant met een ingedrukte afbeelding: Yes, I do. Ik vind het boekje er aan de buitenkant erg mooi uitzien en het is gelijk duidelijk waarvoor het is!

DSC_0053

Het boekje heeft 3 handige linten, waarmee je belangrijke pagina’s kan markeren. DSC_0052De Journal heeft handige pagina’s die je helpen om het zo gestructureerd mogelijk te houden. Zoals de pagina die je hierboven ziet. Dit is een overzicht van wat je wanneer moet doen, zodat je niets vergeet. Uiteraard, is het een Amerikaans boekje dus zitten er dingen bij die in Nederland niet zo gebruikelijk zijn. Zoals Save the date cards, pre-wedding dinner, en andere zaken. Toch kan je het wel als leidraad gebruiken. Wanneer je een handige checklist zoekt, kan je mijn Wedding Wednesday van vorige week lezen, deze vind je hier.

DSC_0054

Het boekje heeft tabbladen zodat je alles gemakkelijk kan terug vinden. Onder Inspirations&Ideas kan je ideeën opschrijven over de kleurthema’s, bloemen en decoratie voor de locatie(s). Dit kan je doen door bijvoorbeeld foto’s te plakken. Verderop in het boekje is er ruimte voor decoratie en bloemen die jullie uiteindelijk zullen gebruiken.

DSC_0061Helemaal achterin zit het Bridal Book, dit boekje is alleen voor de bruid. Hierin kan je dingen opschrijven over je jurk, haar en make-up, sieraden en afspraken die je hebt omtrent deze dingen. En uiteraard: For your eyes only….

DSC_0051 DSC_0050

Hierboven vind je de inhoudsopgave, erg handig! Op deze manier kan je snel dingen vinden in het boekje.

Ik ben erg blij met het boekje en heb ook al erg veel opgeschreven, zoals; de gastenlijst, ideeën voor de uitnodigingen en decoratie, playlist, locaties en hun voor- en nadelen met de adresgegevens en nog wat andere kleinere dingen.

De Moleskine Bridal Journal is te koop bij De Bijenkorf (ook online) voor 21,50. Wellicht prijzig voor een boekje, maar then again er wordt behoorlijk wat geld uitgegeven aan een bruiloft, dus dan kan dit bedrag er ook nog wel bij, toch?!

Benieuwd! Welke bruid(-to-be) heeft dit boekje gebruikt of zou het handig vinden om te gebruiken als hulpje? Of heb je iets anders gebruikt om alle gegevens en ideeën bij te houden?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.