Wedding Wednesday: mijn favorieten trouwapps

Hoi!
640_oranje-lampionnen-bloemenvaasjesbron

Het is weer woensdag en dat betekent Wedding Wednesday! Vandaag laat ik jullie mijn favoriete trouwapps zien.

De volgende apps heb ik allemaal geïnstalleerd op mijn iPad, maar uiteraard kun je ze ook installeren op je telefoon.

The Perfect Wedding
Is naast een app ook een website en magazine. De app is dan ook het digitale magazine van de website. Hierin vind je vanalles, van decoratie tot jurken en van locaties tot taarten. Op hun website kun je terecht voor informatie over ALLES wat met een bruiloft te maken heeft. Bruidsjurken, ambtenaren, trouwcadeautjes en etiquette maar ook is er genoeg informatie te vinden voor gasten. Dus ga je niet zelf trouwen, maar ben je wel uitgenodigd? Neem dan eens een kijkje op The Perfect Wedding, hier vind jij tips voor huwelijkscadeau’s, dresscodes, do’s & don’t’s en nog veel meer!

Top Trouwlocaties
Is de app voor alle newbies in weddingland. Ben je net verloofd en op zoek naar jullie trouwlocatie? Download dan deze app of neem een kijkje op hun website. Je kunt trouwlocaties rangschikken op provincie, stad, soort locatie en budget. Voor ieder wat wils! Ook vind je hier informatie over de zo genoemde ‘ Open Trouwlocatie route’. Op deze dag kan je, net als met openhuizendag, een kijkje nemen op verschillende trouwlocaties. Let op! Deze route is al op 27 september van 11.00 uur tot 17.00 uur!

Schermafbeelding 2015-09-08 om 21.28.29

 

Mijn Trouwplanning
Deze app is echt ge-wel-dig! Voor je aan de slag gaat met deze app, voer je jullie trouwdatum in. Hij stelt dan een tijdschema op, per maand verdeeld, wat je moet doen per periode. Als je hun planning aanhoudt, ben je ruim op tijd en is alles geregeld. Ook kun je het budget invoeren, je totale budget en wat je per onderdeel van plan bent uit te geven. Dit kun je tussendoor uiteraard aanpassen en je krijgt een seintje als je over het budget heen dreigt te gaan in de planning. Lekker overzichtelijk dus! Je krijgt ook 1 keer per maand een e-mail, waarin staat hoe lang je nog hebt tot de bruiloft en wat je de komende maand moet regelen. Ideaal!

En als laatste: Countdown
Niet per se een trouwapp, je kan hem immers ook gebruiken voor vakanties, feestdagen, verhuizingen of verjaardagen. Met een bijpassende achtergrond, is hij helemaal in thema met je doel. Ik kijk hier niet dagelijks op maar vind het wel leuk om het zo een beetje bij te kunnen houden!
11850030_1481445932176700_1739403546_n(Dit is een oudere foto haha)

Zo! Dat zijn mijn favoriete apps! Wat is / was jouw favoriete app of heb je helemaal geen digitale gadgets gebruikt voor jullie bruiloft? Mis ik nog een app die volgens jou echt super handig is? Laat het me weten in de comments!

Liefs,
Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Wedding Wednesday: mijn favorieten trouwapps

  1. Hoi hoi 😀

    Ik heb in mijn periode veel gewerkt met http://www.bruiloftsite.nl/. Heb daar een eigen site op gemaakt zodat mensen van ver mijn ontwikkelingen konden volgen (tenminste wat ik op dat moment kwijt wilde 😉 ). Eigenlijk een beetje wat jij nu op deze manier doet (Y). Bij deze site kon je dan ook naar een forum waar andere (a.s) bruiden(gommen) hun ideeën/ervaringen/tips enz deelden met elkaar. Op dat forum kunnen geen anderen komen. Er was toen zelfs de mogelijkheid om alles op een dvd te laten drukken zodat je alles wat je bijgehouden had, later nog van kon nagenieten. Er zat ook een maximum aan, ik dacht iets van een jaar na d bruiloftsdatum <3 maar de meeste zijn al eerder vertrokken. Dit kan je dan bij de moderator (of hoe die ook heet 😉 ) melden die dan al je gegevens wist (Y)
    Hihi en ook is het eigenlijk nog niet zo heel lang geleden (vind ik 😉 ) zijn wij uit de tijd dat we dit soort apps niet op de telefoon hadden 🙁 Dus helaas, geen ervaring mee 😛
    Meis <3 ik wens je verder weer heel voorpret met het organiseren Xx En laat je vooral niet gek maken 😉
    Liefs Gerda <3 Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.