Wedding Wednesday: Make-up voor de bruiloft

thumb_DSC_0637_1024Zoals je maandag al kon zien, heb ik afgelopen zaterdag geshopt voor mijn bruidsmake-up! Ik liet nog niet weten wat het was geworden, maar vandaag laat ik jullie zien welke producten ik kocht!

Ik begon bij de Bijenkorf, specifiek MAC. Ik wist namelijk al dat ik mijn lipstick en blush van MAC wilde. Eerst zocht ik de lipstick uit, welke blush het werd, vond ik erg moeilijk en ik kocht er dan ook geen. De dag sloten we ook weer af bij de Bijenkorf, MAC counter, om de primer (zonder SPF) te kopen. Een primer is misschien wel het meest saaie product om te kopen, maar daarmee niet minder belangrijk! Je wilt immers wel dat je make-up de hele dag perfect blijft zitten. Ik ga deze primer wel alvast proberen voor de bruiloft, zodat ik een beetje weet hoe lang alles mooi blijft!

thumb_DSC_0642_1024thumb_DSC_0644_1024

De lipstick is Speak Louder en heeft een cremesheen finish. Dit betekend dat het licht glanzend is. Binnenkort zal ik swatches met jullie delen! Hieronder alvast een voorproefje!

thumb_IMG_5877_1024

Bij ICI Paris XL, waren we ook snel klaar, ik wist ook hier precies wat ik wilde hebben! Ik koos het Urban Decay Naked 1 palette. Een prachtig palette met 12 oogschaduws met voornamelijk bruine tinten.

thumb_DSC_0645_1024

thumb_DSC_0646_1024thumb_DSC_0647_1024

Ook kocht ik een parfum, speciaal voor onze trouwdag: Christian Dior, Miss Dior eau de parfum. Ik ben er super blij mee!

thumb_DSC_0651_1024thumb_DSC_0653_1024Een lief vriendinnetje zal mij opmaken op de dag zelf, zij is visagist, en samen met haar koos ik deze producten uit. Ik vind het erg fijn om het op deze manier te doen, omdat ik nu ook nog mooie producten heb voor na de bruiloft. Wanneer je er voor kiest om je make-up door een visagist te laten doen, ben je ook relatief veel geld kwijt en zie je het nooit meer terug. Mocht je een dergelijke oplossing hebben als ik, zou ik dat zeker aanraden!

thumb_DSC_0641_1024

Binnenkort zal ik uitgebreide artikelen posten over make-up producten. De producten die ik uitgekozen heb, zijn echt mooie producten en ik ben erg blij mee! Ik zal hier nog lang na de bruiloft van kunnen genieten. De parfum zal altijd mij altijd herinneren aan onze bruiloft, nu al bijzonder!

Hoe had jij je make-up geregeld voor je bruiloft? En heb jij make-upproducten waar jij heel blij mee bent en dierbare herinneringen aan hebt?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

9 thoughts on “Wedding Wednesday: Make-up voor de bruiloft

  1. Wauw,die lipstick staat je prachtig!!! Ben trouwens benieuwd wat je met je haar gaat doen.

    1. Bedankt voor je lieve comment! Ik zal binnenkort een artikel schrijven over bruidskapsels… Ik weet natuurlijk wel al wat ik wil, maar ik hou het nog een beetje geheim! 🙂

  2. Wat een mooie producten voor je bruidsmake-up!

    1. Dankjewel! Als je zelf je make-up kan doen of iemand kent die het goed kan, zoals ik, gaf ik liever veel geld uit aan mooie make-up waar ik later ook nog wat aan heb. Dit zijn sowieso mooie producten die je vaker kan gebruiken natuurlijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.