Wedding Wednesday: maanden voorbereiding

Na maanden voorbereiding is het heel gek om je ineens te beseffen dat de bruiloft volgende week al is! Hoe bizar is dat?!image

Het is zo ontzettend snel gegaan, het afgelopen jaar. Vanaf het moment van het aanzoek, zijn we gelijk begonnen met voorbereiden toen we terug kwamen van vakantie. De locatie hadden we al snel en voor we het wisten was de gastenlijst compleet, de jurk uitgekozen, kozen we onze bruidstaart en gingen we in ondertrouw. Toen stond het eventjes stil met de voorbereidingen, de grootste dingen waren immers al geregeld.

Maar eenmaal in het nieuwe jaar, 2016, het jaar waarin onze bruiloft gaat plaatsvinden, gingen de voorbereidingen gestaag verder. We kozen de ringen uit, boekten de huwelijksreis, kozen de DJ, ontwierpen en verstuurden we de uitnodigingen, maakten we decoratie en hadden we een gesprek met de ambtenaar. En zo vloog de tijd voorbij…

Robin had eind april zijn vrijgezellenfeest, hij had een hele leuk dag met zijn vrienden in Breda, verkleed als Mickey Mouse. Dat laatste had hij aan mij te danken, als groot Disneyfan! Mijn vrijgezellenfeest is nog niet geweest, spannend!

Mijn zus komt deze week naar Nederland zodat ze ruim op tijd is voor de bruiloft en alle familie en vrienden kan zien van te voren en uitgebreid kan bijkletsen.

Afgelopen zaterdag heb ik mijn bruidskapsel nogmaals uitgeprobeerd. Het is super mooi geworden en kan niet wachten om het de hele dag te mogen dragen inclusief mijn prachtige jurk!

thumb_image2_1024

thumb_image3_1024

Verder ging ik braaf onder de zonnebank, verfde ik mijn haar (!), maakten we de enveloppendoos af, schreef ik de bedankkaartjes, regelde Robin het bruidsboeket en de accommodatie voor de huwelijksnacht. Ik ben zooo benieuwd! De laatste dingetjes die we nog moeten doen, worden kort van te voren geregeld. Zoals de laatste decoratie en laatste hand aan de bedankjes, mijn nagels en nog een professioneel zonnebankkuurtje.

thumb_image1_1024

Hoe bizar, volgende week is de laatste Wedding Wednesday voor de bruiloft! Uiteraard zullen er na de bruiloft nog een aantal artikelen komen over dingen die ik voor de bruiloft niet heb gedeeld en natuurlijk foto’s van de dag zelf! Ik moet nog 7 dagen werken en dan heb ik een maand vakantie. Ook dat vind ik heel onwerkelijk maar kijk ik enorm naar uit.

Ik ben benieuwd, wat vonden jullie van de serie Wedding Wednesday? Waar ben je het meest benieuwd naar op onze trouwdag? Zelfs ik, terwijl ik (bijna) alles weet en hoe het er ongeveer uit gaat zien, ben benieuwd hoe alles bij elkaar komt. Laat me weten waar jullie het meest naar uitkijken en wat jullie vonden van alle Wedding Wednesdays, misschien heb je wel een favoriet artikel? Let me know in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.