Wedding Wednesday: Love & Marriage Beurs

love&marriagebeursAls aanstaande bruid met een lange voorbereidingstijd mag een bruidsbeurs uiteraard niet ontbreken! Aankomend weekend, 24 en 25 oktober is de Love & Marriage Beurs in Ahoy Rotterdam. Ik ga daar naar toe met een van mijn beste vriendinnen. We maken er een gezellig dagje van en gaan ‘s avonds ook naar de nieuwe film: ‘Ja, ik wil!’ Waar ik ook erg benieuwd naar ben. Een leuk weekend vol bruiloftdingen voor de boeg dus!

Op de site van trouwplannen.nl vind je informatie over de beurs. Op de beurs kan je ideeën op doen voor je bruiloft, modeshows bekijken met de laatste trends op bruidsmode gebied, foodtrucks en andere ideeën voor eten en taart, leveranciers van auto’s en koetsen, ringen, verschillende locaties uit de regio en nog veel meer!

Een ticket voor de beurs kost 17,50 en je kan de beurs bezoeken op zaterdag of op zondag van 10.00 tot 17.00. Aankomend weekend is de Love & Marriage Beurs in Ahoy Rotterdam, maar er zijn nog andere plaatsen in Nederland waar je de beurs kan bezoeken:

31 oktober, 1 november: Brabanthallen, Den Bosch
7, 8 november: RAI, Amsterdam
16,17 januari: Beursgebouw Eindhoven
23, 24 januari: Ahoy, Rotterdam
30, 31 januari: Martiniplaza, Groningen
5, 6 maart: Jaarbeurs, Utrecht

Volgende week zal ik een verslag schrijven over onze dag op de beurs! Ben jij weleens naar een trouwbeurs geweest? En met wie ben je samen geweest? Wat vond je ervan? Heb je gebruik gemaakt van acties/aanbiedingen of contacten dankzij de beurs? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Wedding Wednesday: Love & Marriage Beurs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.