Wedding Wednesday: Love & Marriage Beurs ervaring

thumb_DSC_0292_1024Zoals jullie vorige week konden lezen, ging ik afgelopen zaterdag naar de Love & Marriage Beurs in Ahoy Rotterdam.

Om 11.00 uur kwamen we aan bij Ahoy, de beurs was om 10.00 uur begonnen maar we wilden toch een beetje uitslapen op onze vrije zaterdag! Op het plein bij Ahoy stond al een trouwauto en vol goede moed liepen we naar binnen. We kwamen eerst per ongeluk op een vlooienmarkt maar al gauw kwamen in de goede hal waar de trouwbeurs plaats vond.

Gelijk in het begin konden we al bruidstaart proeven, maar zoals jullie al weten, hebben wij al een bruidstaart dus het bleef alleen bij proeven! Er waren ontzettend veel stands van juweliers en fotografen. Ook was er een stand over openingsdansen. Hier heb ik nog niets over geschreven, op Wedding Wednesday maar hier zal nog een artikel over komen! Bij deze stand kon je inspiratie op doen voor openingsdansen en je inschrijven voor een proefles. Erg leuk, maar we weten nog niet of we dat gaan doen.

thumb_DSC_0283_1024thumb_DSC_0285_1024Verder gelopen kwamen we langs de stand van de trouwauto’s, hier stonden 3 mooie auto’s binnen en 1 dus buiten. Een erg leuk gesprek met de meneer van 123 trouwauto’s, waar wij aankomende zondag ook een kijkje zullen nemen in de showroom. Wie weet zit onze trouwauto er tussen!
Na wat informatie te hebben ingewonnen bij het Zweedse make-up merk Oriflame over bruidsmake-up, schreef ik me in voor meer informatie over workshops.

thumb_DSC_0287_1024Inmiddels was het tijd om even wat te eten en dit deden wij in het foodtruck café. We namen allebei een lekker tosti en een warme koffie/thee. Na de lunch liepen we nog een rondje over de beurs. Ik vroeg een offerte aan bij een DJ en zwijmelde weg bij trouwjurken en pakken (hoewel ik mijn jurk natuurlijk al heb!).

thumb_DSC_0293_1024Verder op kwamen we langs nog een visagiste, zij was ontzettend gezellig en vertelde dat ze ook workshops gaf! Na mijn beste vriendin half blauw gepord te hebben om door te laten schemeren dat dat me ECHT geweldig lijkt voor een (mijn) vrijgezellenfeest), kreeg ik nog het compliment dat ik niet meer zo veel te leren had 🙂

We maakten het rondje af en liepen langs een te dure Ferrari, toen was het tijd voor de modeshow! We zaten front row, hoe vaak kan je dat laten gebeuren?!

thumb_DSC_0295_1024thumb_DSC_0296_1024thumb_DSC_0297_1024thumb_DSC_0300_1024thumb_DSC_0302_1024thumb_DSC_0303_1024thumb_DSC_0304_1024thumb_DSC_0306_1024thumb_DSC_0307_1024

Ik vond de Love & Marriage beurs erg leuk en we hebben een geweldige dag gehad met z’n tweeën! Echter, waren er wel een paar dingetjes die ik miste, zoals inspiratie voor decoratie en DIY en bedankjes. We hebben nog 7 maanden te gaan tot onze grote dag maar we zijn al super ver met de voorbereidingen, dit maakt een trouwbeurs een klein beetje ‘overbodig’ maar niet minder leuk!

Je kan de Love & Marriage beurs nog bezoeken dit jaar in verschillende plaatsen:
31 oktober, 1 november: Brabanthallen, Den Bosch
7, 8 november: RAI, Amsterdam
16,17 januari: Beursgebouw Eindhoven
23, 24 januari: Ahoy, Rotterdam
30, 31 januari: Martiniplaza, Groningen
5, 6 maart: Jaarbeurs, Utrecht

Een kaartje kost 17,50.

Ben jij op een trouwbeurs geweest? En wat vond jij er van? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Wedding Wednesday: Love & Marriage Beurs ervaring

  1. Wat een leuk event! En inderdaad bedankjes is best belangrijk om over na te denken. Wij hebben heel bedank sites op het web bekeken voordat we kozen voor ons eigen bedankje. Ik vond veel bedankjes onpersoonlijk of te duur. We hebben bewust gekozen voor een bedankje van een prettige lokale ondernemer. Zodat we ook feeling met het bedrijf hadden en zij ook hun best doen omdat we mogelijk nog langer klant kunnen blijven. Wat ook zo is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.