Wedding Wednesday: Just Raisa, just married

Oké, just married, het is alweer bijna 2 maanden geleden dat wij in het huwelijksbootje stapten. Vandaag is dan ook de laatste Wedding Wednesday. Ik deel eindelijk foto’s van onze bruiloft en de vlog van onze bruiloft! Kijk je mee?

PICT1691

Al eerder konden jullie lezen over hoe onze dag is geweest. Wat we om welke tijd deden en hoe bijzonder wij het gehad hebben met al onze dierbaren. Daarom laat ik vandaag eigenlijk alleen de foto’s zien.

PICT1696Met onze prachtige trouwauto, bij de kade van Hotel New York met op de achtergrond de Erasmusbrug, de Hef en de Willemsbrug.

PICT1766Deze en de volgende 2 foto’s maakten we in het Arboretum. Een tuin midden in Rotterdam. Maar als je hier bent, merk je niets van de drukte van de stad. Je ziet geen gebouwen en je hoort geen auto’s. Een oase van rust.

PICT1784

thumb_PICT1800_1024

thumb_PICT1835_1024Onze aankomst bij de trouwlocatie.

thumb_PICT1886_1024De eerste kus als man en vrouw…

thumb_PICT1889_1024En toen was het officieel!

thumb_PICT1908_1024Onze prachtige ringen

thumb_PICT1960_1024De bruidstaart van Ten to Three Bakery met de mooie caketopper die mijn lieve vriendin voor mij geregeld had, een Disney touch  aan onze bruiloft!

thumb_PICT2014_1024Even mijn schoenen tonen, lekker comfy!

thumb_PICT2033_1024Onze eigen decoratie

thumb_PICT2138_1024Ook het feest was zeer geslaagd. Volgens mij heeft iedereen het enorm naar zijn zin gehad en wat was iedereen lief voor elkaar en enthousiast! Heel erg bedankt!

En als laatste, de vlog van onze dag! In deze vlog zie je hoe ik Robin verrasste tijdens de de ceremonie met een liedje en nog veel meer beelden van onze dag! Mijn lieve vriendin Desiree, die naast haar drukke leven de tijd heeft genomen om de beelden te editten, heel heel erg bedankt! Als je de video niet kan zien, klik dan hier.

Dit was hem, de laatste Wedding Wednesday, ik vond het heel erg leuk om dit met jullie te delen en om terug te kijken!

Ik wil iedereen heel erg bedanken die trouw elke woensdag uitkeek naar mijn Wedding Wednesday, ik hoop dat jullie terug blijven komen. Welk artikel vonden jullie het leukst? Heb je wat aan mijn ervaringen gehad? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

4 thoughts on “Wedding Wednesday: Just Raisa, just married

  1. Jullie zien er erg mooi en gelukkig uit. Geniet van ervam newlywed 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.